- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Aralık ayı da mor olurSeçtim sonunda sürpriz
Ama mor yaparsak bir sürü buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralık ayı da mor olurSeçtim sonunda sürpriz
Ama mor yaparsak bir sürü buldum
Biz o seriyi kızlarla beraber okuyoruz 2. Kitaptayız şu anda bizde
Buldum nihayet hem de geçen ay pdf okuyacaktım onu baktım turuncu kapaklı çıktı karşıma aldım hemenYardımcı olalım
Mosmor ya çok güzeldi bildiğimiz bir yazar sen okumuşsundur belki deAralık ayı da mor olur
Çok merak ettim bak şimdi. CumA ya kadar bekleyelim bakalımBuldum nihayet hem de geçen ay pdf okuyacaktım onu baktım turuncu kapaklı çıktı karşıma aldım hemen
Hayat kitabı nasıldı sence ? Spoiler vermeden söylesen diğer 2 kitabı elimden bırakamamıştım. Buna biraz başladım koydum kenara bayadır duruyor. Şimdi yeniden devam edeceğim.KASIM AYI OKUMALARIM
1-)Deborah Harkness - Hayat Kitabı (612 sayfa)
Nasıldııı?Kasım Okumalarım
1)Medyum-Stephen King-397 sayfa
Kitap ne Kukrimcim çatlatacak mısın biziBuldum nihayet hem de geçen ay pdf okuyacaktım onu baktım turuncu kapaklı çıktı karşıma aldım hemen
Turuncu kitaplarim var öyleyse varımDikkat! Bu bir etkinlik duyurusudur.
Hoş geldin Kasım diyerek, şöyle Kasım ayına yakışır bir etkinlik yapalım diyoruz.
Kasım ayının başlangıcı itibari ile Sonbahara uygun konseptli seçtiğimiz bir kitabı okuyoruz ve fotoğraf günümüz olan 11.11.2022 Cuma günü okuduğumuz kitabımız ile 'Turuncu sonbahar' konseptli fotoğrafımızı hazırlayıp paylaşıyoruz.
Kitaplar tercihe bağlıdır, öncesinde belirleyip topikte paylaşırsak hem diğer arkadaşlara fikir vermiş oluruz, hem de küçük ortak okumalar için gruplar oluşabilir.
Hadi şenlendirelim buraları!
Eki Görüntüle 3154020
C Calcifer
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@BuRc
@ummhnisa
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
Yassah mi başganim kitabi paylasmakÇok merak ettim bak şimdi. CumA ya kadar bekleyelim bakalım
Ayy son 100 sayfada çok gerildim çok akıcıydı ama cidden gerildim ve çocuğa çok üzüldüm ya yazık.Nasıldııı?
Ay yok değil paylaş. Paylaş ki fikir olsunYassah mi başganim kitabi paylasmak
Yarin ceker atarimAy yok değil paylaş. Paylaş ki fikir olsun
WoowwwBazukayi okudum diger ikisinden birini seçeceğim Eki Görüntüle 3154861
Aralık kitabım belli o zaman İnci Aral Mor kasım meçhulAralık ayı da mor olur
Uzun zaman oldu baya icinde bircok hikaye var güzel kitap okunasi bir yazar bence.Woowww
Bazuka nasıldı? Ben de Har ve Merhume var
Antakyada hala yaz havası tatlım yine de bir konsept yapmaya çalışacagımDikkat! Bu bir etkinlik duyurusudur.
Hoş geldin Kasım diyerek, şöyle Kasım ayına yakışır bir etkinlik yapalım diyoruz.
Kasım ayının başlangıcı itibari ile Sonbahara uygun konseptli seçtiğimiz bir kitabı okuyoruz ve fotoğraf günümüz olan 11.11.2022 Cuma günü okuduğumuz kitabımız ile 'Turuncu sonbahar' konseptli fotoğrafımızı hazırlayıp paylaşıyoruz.
Kitaplar tercihe bağlıdır, öncesinde belirleyip topikte paylaşırsak hem diğer arkadaşlara fikir vermiş oluruz, hem de küçük ortak okumalar için gruplar oluşabilir.
Hadi şenlendirelim buraları!
Eki Görüntüle 3154020
C Calcifer
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim