- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bir fikir, böyle konsept fotolarda iyş olamasam daarrık deniycem bişiylerDikkat! Bu bir etkinlik duyurusudur.
Hoş geldin Kasım diyerek, şöyle Kasım ayına yakışır bir etkinlik yapalım diyoruz.
Kasım ayının başlangıcı itibari ile Sonbahara uygun konseptli seçtiğimiz bir kitabı okuyoruz ve fotoğraf günümüz olan 11.11.2022 Cuma günü okuduğumuz kitabımız ile 'Turuncu sonbahar' konseptli fotoğrafımızı hazırlayıp paylaşıyoruz.
Kitaplar tercihe bağlıdır, öncesinde belirleyip topikte paylaşırsak hem diğer arkadaşlara fikir vermiş oluruz, hem de küçük ortak okumalar için gruplar oluşabilir.
Hadi şenlendirelim buraları!
Eki Görüntüle 3154020
C Calcifer
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Keira-
mimesis
@sudem34
Nikinik
@BuRc
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
GunaydinEki Görüntüle 3154234
Eki Görüntüle 3154235
Ulukaya Şelalesi - Bartın
Bartın Ulus - Pınarbaşı yolunun 17'nci kilometresinde yer alan Ulukaya Şelalesi, Drahna Kanyonu'nun yakınlarında, Ulukaya Köyü'nde bir kaya oyuğu içinden çıkan su tarafından oluşmaktadır. Yaklaşık 15 metrelik yükseklikten akan şelale aynı zamanda Küre Dağları Milli Parkı'nın başlangıç noktasıdır.
Yeni bir aydan herkese günaydınlar
Aktif olmayanları listeden çıkarıyorum ve bu yıl tekrar listeye almayacağım.
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Keira-
mimesis
@sudem34
Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
selamlar :) ben de katılabilir miyim aranıza, ara ara girip bakıyorum bu topiğe, çok hoş.
ilk sayfayı okudum, sanırım okuduğumuz kitabı söyleyerek katılıyoruz ve düzenli paylaşım yapıyoruz kalabilmek için.
Dikkat! Bu bir etkinlik duyurusudur.
Hoş geldin Kasım diyerek, şöyle Kasım ayına yakışır bir etkinlik yapalım diyoruz.
Kasım ayının başlangıcı itibari ile Sonbahara uygun konseptli seçtiğimiz bir kitabı okuyoruz ve fotoğraf günümüz olan 11.11.2022 Cuma günü okuduğumuz kitabımız ile 'Turuncu sonbahar' konseptli fotoğrafımızı hazırlayıp paylaşıyoruz.
Kitaplar tercihe bağlıdır, öncesinde belirleyip topikte paylaşırsak hem diğer arkadaşlara fikir vermiş oluruz, hem de küçük ortak okumalar için gruplar oluşabilir.
Eki Görüntüle 3154020
C Calcifer
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Keira-
mimesis
@sudem34
Nikinik
@BuRc
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
Hoş geldiniz
Kitap severlere her zaman kapımız açık. Bu ay konsept yapıyoruz katılmak isterseniz bekleriz
Hoş geldiniiizzselamlar :) ben de katılabilir miyim aranıza, ara ara girip bakıyorum bu topiğe, çok hoş.
ilk sayfayı okudum, sanırım okuduğumuz kitabı söyleyerek katılıyoruz ve düzenli paylaşım yapıyoruz kalabilmek için.
Dikkat! Bu bir etkinlik duyurusudur.
Eki Görüntüle 3154020
C Calcifer
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Keira-
mimesis
@sudem34
Nikinik
@BuRc
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
Hoş geldiniiizz
Bu konuda bir konuşma hiç yapmadık. Olur mu olmaz mı bence kişinin kendi karar vereceği bir şey. Sesli kitaptan okuduğu kadar zevk alıyorsa yazabilirçok mutlu olurum ya, hemen kitap düşünmeye başladım şu an konsepte uygun :)
bir sorum var; sesli kitaplarda oluyor mu yoksa fiziksel olan dokunup hissettiğimiz kitaplar sadece gibi bir sınır var mı?
Günaydın herkese Kasım ayı hepimize sağlık ve huzurla gelsin inşallahEki Görüntüle 3154234
Eki Görüntüle 3154235
Bartın Ulus - Pınarbaşı yolunun 17'nci kilometresinde yer alan Ulukaya Şelalesi, Drahna Kanyonu'nun yakınlarında, Ulukaya Köyü'nde bir kaya oyuğu içinden çıkan su tarafından oluşmaktadır. Yaklaşık 15 metrelik yükseklikten akan şelale aynı zamanda Küre Dağları Milli Parkı'nın başlangıç noktasıdır.
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Keira-
mimesis
@sudem34
Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
@mavi guldunya
Bonuscum iyiyim teşekkür ederim. Fazla okuyamadığım için pek gelemedim. Sizi, sıcak sohbetinizi cok özledim Sen de iyisindir inşallahAspasiaa epeydir görmedim seni iyisindir inş ❤
Hoş geldinizselamlar :) ben de katılabilir miyim aranıza, ara ara girip bakıyorum bu topiğe, çok hoş.
TunaydınEki Görüntüle 3154234
Eki Görüntüle 3154235
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume