Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni takdir ediyorum arkadaşım, hem sağlıkla olan imtihaninda hem de üç çocukla herseyin üstesinden gelen güçlü bir kadınsin sen 1.sınıf olan yavrun da inşallah ekim sonu okumayı iyice sökmüş olur,rahat edersin. Allah yavrularımızı da bizi de hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Hoş geldin ya dün aklımdan geçtin hiç görünmüyorsun diye Allah kolaylık versin iyi olmana , her şeyin yolunda olmasına sevindim
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun. Sen de bu sezon işe geri dönmüşsündür, kolay gelsin

Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun. Sen de bu sezon işe geri dönmüşsündür, kolay gelsin
Sorma ya bir hafta arayla İki kere grip oldum pandemi başından beri izinler uzaktan eğitimler vs 2 buçuk yıldır evdeydim korunaklı yaşamanın bedelini ödüyorum sanki biraz zorluyor açıkçası da öyle böyle geçiyor hamdolsun

Allah yardımcın olsun. Sen okuldayken bebeğinin bakımıyla kim ilgileniyor?

Allah yardımcın olsun. Sen okuldayken bebeğinin bakımıyla kim ilgileniyor?
Kızkardeşim geldi KPSS’ye girdi atama bekleyecek inşallah şubatta atanabilir diye düşünüyoruz bakalım bi puanlar hayırlısıyla açıklansın da şubatta atanırsa bakalım artık Allah Kerim belki bi daha ücretsiz kullanırım

Tavium Antik Kenti - Yozgat​

Yozgat il merkezinin 40 kilometre batısında bulunan Büyüknefes Köyü’nde yer almaktadır. Tavium'da Hitit ve Frig yerleşim izleri görülmesine rağmen asıl yerleşim Galatlar zamanında MÖ. 3'üncü yüzyıl ile 1'inci yüzyıl arasında olmuştur.

Tavium Romalıların Galat dedikleri kavmin MÖ. 280'li yıllarda Balkanlardan Anadolu’ya gelen Trokme (Trokmi) kolu tarafından kurulmuştur. Kent İç Anadolu Bölgesi'nde Trokmilerin yaşadığı Orta Kızılırmak yöresinin ticaret merkezi ve başkenti konumundaydı.

1997 yılından beri yörede Avusturyanın Klagenfurt Üniversitesinden Prof. Karl Strobel başkanlığında yüzey araştırmaları yapılmıştır. Bu çalışmalar kapsamında, Büyüknefes ve çevresinde yer alan birçok köyde de yüzey araştırmaları yapılmış (Yakuplu, Süleymanlı, Körpeli, Haydarbeyli, Sağlık, Dereboymul, Beşerek, Susuz, Çamdibi, Çakırhacılı, Zincir, Türkmensarılar, Yassıhöyük, Çatma, Sarıfatma, Cihanpaşa,Salmanlı v.s.) geniş bir çevrede tarihin izleri tespit edilmiştir.

Araştırmalar sonunda çok sayıda seramik parçaları, sütun kaide ve tamburları, mezar stelleri, Bizans dönemine ait yazıtlı mezar, birçok mimari parçalarına rastlanılmıştır. Geniş bir çevrede yapılan çalışmalar sonucunda şu ana kadar, Kalkolitik Çağ'dan – İslami Dönem'e kadar iskân izlerine rastlanılmıştır.

Günaydınlar hanımlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
Regina George
Gallagher

Günaydın. Mutlu bir gün diliyorum herkese.

Günaydın
5-6 sene önce Yozgat’a gittik gezilip görülecek yer sormuştuk hiç yok demişlerdi varmış ya

Hayirli sabahlar

Çok teşekkür ederim canım ,çok amin

Günaydın herkese

allah hayırlısıyla atanmayı nasip etsin size de çok çok geçmiş olsun
muhteşem bir kitaptı
günaydın başganım. dün gece kitabımı bitirdim ekim ayım boş geçmeyecek çok şükür.

herkese benden seda sayan günaydını

Gunaaaaydin

Kötü çeviri hayattan soğuma sebebi resmen İthaki'nin iyi gidiyor şu an, kötü gitse üzülürdüm aynı seriden birkaç kitap daha aldım çünkü
Benimki de İthaki'ydi. Hatta çeviriden çok şikayet alınca bunu bastılar tekrardan. Şimdi sıkıntı yok çevirilerinde. İthaki Bilim Kurgu Serisi'nin çevirileri şu an iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…