Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın.

İkisi 195 lira canım. Sanırım bu 3 haneli rakamlara alışmam lazım benim

Memeler çok ilgimi çekti yine kalın kitap meydan okuması mı yapsak veya ince kitap meydan okuması bana daha uygun olur

Küçük Muazzam Şeyler'i trendeyken bitirdim. Güzel bi kitaptı, şaşırttı arada duygulandırdı. Sevdim

Yanıma bir de Pia Mater'i almıştım ona başladım şimdi. Pazar döneceğim eve, vakit bulabilirsem biter sanırım o zamana.

İyi öğlenler

İkisi 195 lira canım. Sanırım bu 3 haneli rakamlara alışmam lazım benim

Memeler çok ilgimi çekti yine kalın kitap meydan okuması mı yapsak veya ince kitap meydan okuması bana daha uygun olur
Tabi ben bunlar 2021 yılında aldığım için ikisi 3 haneli rakamlarda bile değildi
Doğan Kitap yayın evi pahalı zaten. Bu kadar fiyata göre kaliteli de değil. Hiç sevmiyorum o yayın evini ama sevdiğim kitaplar o yayın evinde

2022 yılında yaparız sanırım

Ben varııım

Pia Mater akıcıymış baya. Küçükken hep beyin cerrahı olmak isterdim. Kafa biyolojiye fiziğe çalışmayınca vazgeçtim bulunduğum şehirde vakıf üniversitelerinden birine nöropsikoloji doktorası açılırsa ona başvurmayı düşünüyordum cesareti asla bulamayacak olsam da. İyi geldi okumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…