Güzel bir gün olsun herkes içinEki Görüntüle 3144094
Eki Görüntüle 3144095
Bağın Kalesi - Tunceli
Mazgirt ilçe merkezinin doğusunda il sınırının bitişiğinde yer alan Dedebağ Köyü'nde Peri Suyu'nun kenarında bir tepe üzerinde kurulmuştur. Kalenin yapım tarihi kesin olarak bilinmemektedir. Giriş kapısı Peri Suyu'na bakan yamaçta yer alan kalenin surları büyük ölçüde yıkılmıştır.
Günaydın Minnoşlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Camelia
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Regina George
Keyifli okumalar
Çok teşekkürlerKeyifli okumalar
Kedoş cok hakli
Keyifli okumalar
Kutunun içindeyiz şu an, memnunuz olsunKedoş cok hakli
Çok teşekkürler başkanımKeyifli okumalar
Nasıl da şapşik bakmış
Bıktı artık, bezgin birazNasıl da şapşik bakmışüçlemeyi ben de aldım keyifli okumalar
Ben Kasım da okuyacağım 2. kitabı. Ama çok merak ediyorumPia Mater etkisinden cikamadim
Ikinci serie de 3.u almadan baslamak istemiyorum
Taze bitti. Son AdaCalci gulmekitap onerisi alayim. 90€ a kargo bedava diyor. Yurtdisi icin mi acaba
Bu yorumdan sonra ekimin son kitabı olarak 1.yı okuyup kasımın ilk kitabı olarak 2. KltabıBen Kasım da okuyacağım 2. kitabı. Ama çok merak ediyorum
Of bende cok merak ediyorum. Muthis ama. Bayildim yazara. Birde surekli beyin nasil calisiyor filan bahsetmesi ayri guzelBen Kasım da okuyacağım 2. kitabı. Ama çok merak ediyorum
Bunu neden düşünemedim çünkü ilk bitiren benimBu yorumdan sonra ekimin son kitabı olarak 1.yı okuyup kasımın ilk kitabı olarak 2. Kltabı
Okuyacağım
2. Kitaba başlayanlar varOf bende cok merak ediyorum. Muthis ama. Bayildim yazara. Birde surekli beyin nasil calisiyor filan bahsetmesi ayri guzel
Kefaret i ekledimTaze bitti. Son Ada
Ian mcEwan Kefaret