Nasıl geçti, Türkçe zordu diyorlar.Hayırlı pazarlardaha da bosum artık KPSS sınavım bitti bol okumalı olsun gelecek günler
Herkesin aksine ve her zaman ki gibi ben türkcede zorlanmadım 30 soru 30 dakika falan sürmüştür benim bu da normalNasıl geçti, Türkçe zordu diyorlar.
Yine yıkılıyor her yer TürkçedenHerkesin aksine ve her zaman ki gibi ben türkcede zorlanmadım 30 soru 30 dakika falan sürmüştür benim bu da normalbenim matematik iyidir normalde o zorladı
Ülkemizde kitap okuyan sayısı belliYine yıkılıyor her yer TürkçedenHadi inşallah çok güzel gelir sonuç
Ben öğrencilik hayatımda Türkçeye hiç çalışmadım. Kitap okumak yeterli geliyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızÜlkemizde kitap okuyan sayısı bellikitap okumak yerine paragraf sorusu cozuyolar sınavda basarı getirmiyor bence bu
Sağol canım cok umutlu değilim hayırlısı olsun
Bu konuda olupda masraf cikmasi imkansizMasraf çıkarıyorsunuz hanım hanım
Bende sadece kitap okuyarak girdim hep de en iyi Türkce geldi bugune kadar.Ben öğrencilik hayatımda Türkçeye hiç çalışmadım. Kitap okumak yeterli geliyordu. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kafam o kadar karışık ki.. sınava basvurmusum ben, kaçıranlar için olan uzatmayı kaçırmışım yani sorun yokArkadaşlar uzman öğretmenlik sınavına girecek olanlar kimlerdi? 30 Eylül'deki il başvurusunu unuttum sınava giremiyorumrahatlasam mı üzülsem mi bilemedim
Çok şükür canım. Bununla geçmiş bitmiş olsun inşallah. Özledik seni
Günaydınn, çok verimli musmutlu hafta geçirinEki Görüntüle 3142924
Mahperi Hatun Kervansarayı - Tokat
Tokat-Pazar yolunun 29'uncu kilometresinde Pazar İlçesi'ne yaklaşık 1 kilometre mesafede, yolun güneydoğusundaki kuzeybatıya meyilli bir araziye inşa edilmiştir. Avlu ve kapalı kısım portallerindeki dörder satırlık sülüs hatlı kitabelerine göre, 1238 yılında Alaeddin Keykubâd’ın zevcesi ve II.Gıyaseddin Keyhüsrev’in validesi Mahperi Hatun tarafından yaptırılmıştır.
Her iki kitabe de metinleri bakımından çok az farklılık göstermekle birlikte, aynı bâni ve yapım yılını kaydeder. Kısmen harap vaziyetteki eser, planı bakımından asli karakterini büyük ölçüde korumakla beraber insan eliyle gerçekleşen tahribatlardan nasibini alarak, bazı örtü ve taşıyıcı sistem yapı elemanlarından yoksun bir halde günümüze ulaşabilmiş, 1999 yılında yapılan restorasyon çalışmaları ile tekrar ihya edilmiştir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
Regina George
GünaydınEki Görüntüle 3142924
Tokat-Pazar yolunun 29'uncu kilometresinde Pazar İlçesi'ne yaklaşık 1 kilometre mesafede, yolun güneydoğusundaki kuzeybatıya meyilli bir araziye inşa edilmiştir. Avlu ve kapalı kısım portallerindeki dörder satırlık sülüs hatlı kitabelerine göre, 1238 yılında Alaeddin Keykubâd’ın zevcesi ve II.Gıyaseddin Keyhüsrev’in validesi Mahperi Hatun tarafından yaptırılmıştır.
Her iki kitabe de metinleri bakımından çok az farklılık göstermekle birlikte, aynı bâni ve yapım yılını kaydeder. Kısmen harap vaziyetteki eser, planı bakımından asli karakterini büyük ölçüde korumakla beraber insan eliyle gerçekleşen tahribatlardan nasibini alarak, bazı örtü ve taşıyıcı sistem yapı elemanlarından yoksun bir halde günümüze ulaşabilmiş, 1999 yılında yapılan restorasyon çalışmaları ile tekrar ihya edilmiştir.
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
Camelia
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
Regina George
GünaydınnnnnnEki Görüntüle 3142924
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana