Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ben de henüz bir düzen oturtamadim. Ne bulursam onu okuyorum gibi bir şey söz konusu. Şu anda Zavallı Necdet elime geçti onu okumaya çalışıyorum.
fesang fesang ve sudem34 sudem34 sanırım sınava hazırlanıyorsunuz. Hep hâlâ "yok ya iptal olur ne sınavı" diyenlerdenim.
Ahhh elime notları alıyorum ama okuyamıyorum hazırlık yapamıyorum bir türlü. Örnek soru çözeyim diyorum çok zor yahu

Evim evimmm güzel evimmmm günaydııınnnnn💃🏻💃🏻💃🏻💐💐💐

D626F618-1C50-476F-91F9-8939931E9CCC.jpeg

Günaydın ben de henüz bir düzen oturtamadim. Ne bulursam onu okuyorum gibi bir şey söz konusu. Şu anda Zavallı Necdet elime geçti onu okumaya çalışıyorum.
fesang fesang ve sudem34 sudem34 sanırım sınava hazırlanıyorsunuz. Hep hâlâ "yok ya iptal olur ne sınavı" diyenlerdenim.
Keşke iptal olsa.
Acaip stresliyim.
Ev işi yapsam vicdan yapıyorum.
Kazansak da kurtulsak.
Ahhh elime notları alıyorum ama okuyamıyorum hazırlık yapamıyorum bir türlü. Örnek soru çözeyim diyorum çok zor yahu
Aynen ezber şart.
Ezberim yok benim.

Keşke iptal olsa.
Acaip stresliyim.
Ev işi yapsam vicdan yapıyorum.
Kazansak da kurtulsak.

Aynen ezber şart.
Ezberim yok benim.
Çalışınca daha mı stresli olunuyor acaba 🤔 ne herhangi bir çalışmam var ne de stresim. İptal olmazsa da basit olur diye düşünüyorum ama sen bana bakma tabii etkilemiş olmayayım
Yani alan sınavı yapsalar bir şey demeyeceğim de o kadar anlamsız ki sınav konuları
Aynen çok saçma ve gereksiz bir sınav

Çalışınca daha mı stresli olunuyor acaba 🤔 ne herhangi bir çalışmam var ne de stresim. İptal olmazsa da basit olur diye düşünüyorum ama sen bana bakma tabii etkilemiş olmayayım

Aynen çok saçma ve gereksiz bir sınav
Sen de bana bakma.
Bir gün çalışsam kaç gün boş durup can sıkıyorum.
Kendi kendime can sıkıyorum.
Bir de okulda ailede herkes çalışmıyorum diyor eğer öyleyse sosyal medyada deli gibi çalışan tayfa kim?
Onlar mı akıllı biz mi deli bilmiyorum ya stres çok kötü gerçekten 😟

Bu kitabı okumadım ama Jodi Picoult un tarzını severim. Amerikan mahkeme filmleri tadindadir genelde. Pek tanınan bir yazar değil sanki.
Bu arada Nobel alan Fransızi da hiç tanımıyorum
90.sayfada yine avukat girdi devreye, mahkeme sahnesi yakındır :KK70: Merak ettim baktım da kadının ne sağlık ne hukuk geçmişi var, değişik geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X