Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ama çok beğenmiştim o "İçimizdeki şeytan" kitabını. Keyifli okumalar dilerim🥰

Teşekkür ederim☺️ Harry Potter kazandı ama. Bir sonraki kitap olacak inşallah🤲🏻
Açılın ben vampir uzmanıyım 😂😂

Ya işte bu benim aşık olduğum ruhlar üçlemesine ait kitap başkanım. Seri 3 kitaptan oluşuyor ikisini okudum biter diye üçüncüye geçmiyorum 😂😂 aşık olacak vampir bulamıyorum sonra.

A Atalanteda vampir deme canım çekiyor sonra. Hevesle baktım kim vampir kitabı okuyor yarın gidip alayım bende okuyayım dedim hemen. Sonra baktım ki bizim bahsi geçen vampire zaten aşığım 😂😂
O zaman vampir günlüklerindeki Damon a bir göz at 🤣🤣🤣🤣

Sevgili kitap kurtları şuan Stephen King Enstitü'de 350. Sayfadayım ve artık stranger thingsle hiçbir alakası kalmadı aksine çok daha ilginç bir hal aldı. Kitap 600 küsür sayfa olunca başları biraz sıkıcı ve klişe olarak başladı ama King yine döktürmüş

Sevgili kitap kurtları şuan Stephen King Enstitü'de 350. Sayfadayım ve artık stranger thingsle hiçbir alakası kalmadı aksine çok daha ilginç bir hal aldı. Kitap 600 küsür sayfa olunca başları biraz sıkıcı ve klişe olarak başladı ama King yine döktürmüş
Beni ayartıyorsun şu aaan 😍

Bugün ani bir kararla kahve alıp başladım Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat kitabına.
Bitirene kadar bırakmadım zaten 71 sayfaydı.
Yeni kitap için kararsızım.
Seçtiğim an paylaşacağım kızlar.
Uzun zamandır e-kitap okumuyorum özledim aslında canım çekmiyor değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X