- 2 Ekim 2022
- 20
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ama çok beğenmiştim o "İçimizdeki şeytan" kitabını. Keyifli okumalar dilerim
O zaman vampir günlüklerindeki Damon a bir göz atAçılın ben vampir uzmanıyım
Ya işte bu benim aşık olduğum ruhlar üçlemesine ait kitap başkanım. Seri 3 kitaptan oluşuyor ikisini okudum biter diye üçüncüye geçmiyorum aşık olacak vampir bulamıyorum sonra.
A Atalanteda vampir deme canım çekiyor sonra. Hevesle baktım kim vampir kitabı okuyor yarın gidip alayım bende okuyayım dedim hemen. Sonra baktım ki bizim bahsi geçen vampire zaten aşığım
Benim de son 80 sayfa. Ne beklerken ne çıktı yaIyi aksamlar
Uyuyamayinca kendimi Pia Mater e verdim. Ilginc hali devam ediyor. Fakat cok heycanli bence neler olacagini tahmin edemiyorum. Yariladim kitabi
Beni ayartıyorsun şu aaanSevgili kitap kurtları şuan Stephen King Enstitü'de 350. Sayfadayım ve artık stranger thingsle hiçbir alakası kalmadı aksine çok daha ilginç bir hal aldı. Kitap 600 küsür sayfa olunca başları biraz sıkıcı ve klişe olarak başladı ama King yine döktürmüş
Bekle kitabı bitireyim daha 250 sayfam var o zaman belli olur gerçi her şeyBeni ayartıyorsun şu aaan
Kolau gelsin canımGünaydın bugün züpürgenin sınav görevi var üstelik yedek görevliyim sınav salonu dışındayım keşke içeri kitap alsalardı
Sağolasın canımKolau gelsin canım
Suan elimden birakamiyor hale geldim. Kalktim devam ediyorum.Benim de son 80 sayfa. Ne beklerken ne çıktı ya
Nasıl ya seri elinde ama başka kitaba mı başlıyorsun beğeneceğini biliyordum amaPia Mater bitti. Klasik bir roman gibi başlayıp sonrasında çok enteresan yerlere gitti. Çok beğendim Yeni kitabım Son Ada - Zülfü Livaneli
Evet sıkılırım diye düşünüp atlara böldüm. Serileri peşpeşe okuyamıyorumNasıl ya seri elinde ama başka kitaba mı başlıyorsun beğeneceğini biliyordum ama