- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Zorunda mısınMutlu musun şimdi bu yazarı incelemek hatta kitabını almak zorundayım
Mecbur C Capanin Gururu Teyom 'ı etiketlemek zorundayım diyecektim de belki dedim görmeden kitap aldırırım. Yapamadıığğm.Zorunda mısınniye peki
Gözüm üstündeMecbur C Capanin Gururu Teyom 'ı etiketlemek zorundayım diyecektim de belki dedim görmeden kitap aldırırım. Yapamadıığğm.
evet seviyorum, geçen zaman kötü huylarını da unutturdu. Canım levinim, adamın hası, adamın dibiah noterim neredesin gel birlikte savunalım kk birinci noteri
Hoşgeldin canım, unutulmadın. Başkanım yokken biz de çok aktif değildik maalesefSelam kızlarunutuldum mu acaba çok ara verdim biliyorum
Hosbuldum canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimHoşgeldin canım, unutulmadın. Başkanım yokken biz de çok aktif değildik maalesef
Hayırlı olsun canım. Yerleşme işleri bitti mi?Hosbuldum canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ben de tasinma yeni işe şehre alışma kosturmasi ve 1. Sinifa baslayan bir cocuk da olunca pek fırsat bulamadim buralara
Gözümüz yollarda kaldı. Listeleri yaparken seni üstlerde görmeye alışkınım. Şimdi göremeyince bir miktar üzülüyorum. İnşallah düzenini bir an önce otutturursunHosbuldum canım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ben de tasinma yeni işe şehre alışma kosturmasi ve 1. Sinifa baslayan bir cocuk da olunca pek fırsat bulamadim buralara
500 sayfa üzeri kitapları uygulamadan okumak daha mantıklıUlan soğutmayın beni kitaptan annayıda çok şey ettiniz 50 yaşında anca unuturum yaşarsam
Hoş geldin canım ben de ücretsizi bitirdim okul - ev - çocuklar eskisi kadar aktif değilimSelam kızlarunutuldum mu acaba çok ara verdim biliyorum
Ben de çok özledim inan burayi ve sizleri sizlerle beraber kitap okumayıGözümüz yollarda kaldı. Listeleri yaparken seni üstlerde görmeye alışkınım. Şimdi göremeyince bir miktar üzülüyorum. İnşallah düzenini bir an önce otutturursun
Hosbuldum canım❤ ben de az da olsa girmeye calisacagim 1 hafta 10 gün kadar sonra tam düzenim oturmuş olacak insallah benim de500 sayfa üzeri kitapları uygulamadan okumak daha mantıklı
Hoş geldin canım ben de ücretsizi bitirdim okul - ev - çocuklar eskisi kadar aktif değilim