- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.716
Levo biraz hızlı okuyor sankiAnacim yavas okuyun
Ben once basladim herhal . Daha 100.sayfadayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Levo biraz hızlı okuyor sankiAnacim yavas okuyun
Eccük nefes alsinLevo biraz hızlı okuyor sanki
Çünkü o bir GecekuşuLevo biraz hızlı okuyor sanki
Anacim yavas okuyun
Levo biraz hızlı okuyor sanki
Teyocanım gerekli açıklamayı yapmışÇünkü o bir Gecekuşu
Kim kimden arakladı acabaHerkese merhaba,
Şuan Stephen King Enstitü okuyorum ama kitap aşırı derecede Stranger Things'e benziyor. Dizisi ve kitaplarda geçen mevzular birebir aynı gibi ilk 150 sayfada. Umarım burdan sonrası farklılaşır yoksa King beni ilk kez hayal kırıklığına uğratacak
Bildiğim kadarıyla Stranger things 2016ya dayanıyor dizi ve çizgi roman olarak çıkışı ama enstitü 2019 çıkışlıKim kimden arakladı acaba
Hep "Stranger Things King'in eserlerinden, King ise Stranger Things'ten esinlenmiş" diyorlar. King'in genel tarzına da yakınmış dizi sanırım, cidden o ondan o ondan almış döngüye girmişler galiba okuduklarıma göre.Herkese merhaba,
Şuan Stephen King Enstitü okuyorum ama kitap aşırı derecede Stranger Things'e benziyor. Dizisi ve kitaplarda geçen mevzular birebir aynı gibi ilk 150 sayfada. Umarım burdan sonrası farklılaşır yoksa King beni ilk kez hayal kırıklığına uğratacak
Bugün evimin yakınında bilgi evini keşfe gittim üç kitap aldım kurbanın olayım teyo aylardır yaprak kımıldamıyor zatenŞimdi ben yine kitap okumaya başladığıma göre başkalarına engel olmaya çalışabilirim diye düşünüyorum
Sen bana uğurlu geliyordunŞimdi ben yine kitap okumaya başladığıma göre başkalarına engel olmaya çalışabilirim diye düşünüyorum
Stranger Things kesinlikle King'in tarzına çok benziyor. King'in Diriliş kitabını hatırladım ben diziyi izlerken. Ama (spoiler değil kitabın arkasında yazan bilgi) olağan üstü yetenekli çocuklar felan Stranger Things'e o kadar benziyor ki dizisine de değil aslında tam olarak şüpheci zihinler adında çıkardığı kitapla çok benziyor. Kim kimden özendi onu bilemem ama.Hep "Stranger Things King'in eserlerinden, King ise Stranger Things'ten esinlenmiş" diyorlar. King'in genel tarzına da yakınmış dizi sanırım, cidden o ondan o ondan almış döngüye girmişler galiba okuduklarıma göre.
Seviyorum canım bakarım dediğin kitaba da çok sağ olStranger Things kesinlikle King'in tarzına çok benziyor. King'in Diriliş kitabını hatırladım ben diziyi izlerken. Ama (spoiler değil kitabın arkasında yazan bilgi) olağan üstü yetenekli çocuklar felan Stranger Things'e o kadar benziyor ki dizisine de değil aslında tam olarak şüpheci zihinler adında çıkardığı kitapla çok benziyor. Kim kimden özendi onu bilemem ama.
Burda Meksika Gotiği adında bir kitap okumuş ve çok beğendiğimi söylemiştim. O kitap da Medyum ve Dr. Uyku gibi ama sonu çok daha farklı. King tarzını seviyorsan o kitabı tavsiye ederim.
Stranger Things’in bazı içeriklerini Stephen King yazmıştı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. O yüzden benzerliği normal karşıladım.Herkese merhaba,
Onu siz yazdıktan sonra epeyce araştırdım ama yazarlarının King hayranı olması dışında bağlantı bulamadım.Stranger Things’in bazı içeriklerini Stephen King yazmıştı diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. O yüzden benzerliği normal karşıladım.
Tüm gün boyunca kitap okuma potansiyeline sahip kişilere bir atsan onları çok kıskanıyorumŞimdi ben yine kitap okumaya başladığıma göre başkalarına engel olmaya çalışabilirim diye düşünüyorum
Yanlış hatırlıyormuşum demek kiOnu siz yazdıktan sonra epeyce araştırdım ama yazarlarının King hayranı olması dışında bağlantı bulamadım.
Sana diyor LevaizTüm gün boyunca kitap okuma potansiyeline sahip kişilere bir atsan onları çok kıskanıyorum