- 12 Temmuz 2022
- 22.516
- 83.506
Şeker portakalı salya sümük ağlamıştım son 50 sayfada.Kızlar, şimdi Kitap Hırsızı'na başladım bu da dram içeriyormuş ama farklı bi dram kitabı öneriniz olur mu? Arada ağlayasım geliyorCam Çocuk, Kız Kardeşim İçin, Kırık Camlar Üzerinde Dans gibi birkaç kitap vardı okurken ciğerimi söken, bu tarz önerileriniz varsa alırım.
Frankenstein beni de üzmüştü de çok saçma bi zamanda okumuştum belki ondan ağlatmadı, Şeker Portakalı'nı ekleyeyim hemen çok teşekkürlerŞeker portakalı salya sümük ağlamıştım son 50 sayfada.
Frankenstein'ın da yorumlarını bile okurken çok ağlamıştım.
Orjinalliğinden emin misin ?Ucuz serilere bakış açınız nedir kızlar? 3 kitaplık bir seriyi 26 liraya aldım az önce, daha önce de 2 farklı seri almıştım gayet de güzeldi onları da 20 TL'ye almıştım. Seviyorum ben zevkim mi ucuz acaba
Hepsi Pegasus yayınlarındandı belki satılmayanları bu şekilde set yapıp satıyorlardır, orijinalliğini sorgulamadım hiç ama farklı sitelerde de aynı fiyat olduğu için bu şekilde düşündümOrjinalliğinden emin misin ?
Bandrolünü kontrol ettiysen sıkıntı yoktur herhalde ya alışveriş siteleri telif hakkı nedeniyle korsana oldukça dikkat ediyor aslında dediğin gibi olabilirHepsi Pegasus yayınlarındandı belki satılmayanları bu şekilde set yapıp satıyorlardır, orijinalliğini sorgulamadım hiç ama farklı sitelerde de aynı fiyat olduğu için bu şekilde düşündüm
Aklıma takıldı bakayım bi dkBandrolünü kontrol ettiysen sıkıntı yoktur herhalde ya alışveriş siteleri telif hakkı nedeniyle korsana oldukça dikkat ediyor aslında dediğin gibi olabilir
Kontrol ettim bandrolleri var. Sahte bandroller sökülünce parçalanmazmış bu parçalandı. Orijinal demek ki. Dediğim gibi pek satılmayanları bu şekilde satıyorlar herhaldeBandrolünü kontrol ettiysen sıkıntı yoktur herhalde ya alışveriş siteleri telif hakkı nedeniyle korsana oldukça dikkat ediyor aslında dediğin gibi olabilir
Ben bunu yeni gördüm. Anam kızıyor artık kalk ev işi yap diyor
Daha yeni 3 King kitabı daha alan ben asla kendisi hakkında negatif konuşmamaya ant içtimMerhaba canım kadınlar sizlere bir sorum olacak şuanda elimde Stephen King - Enstitü adlı kitap var ama 600 küsür sayfa. Kitap hakkında bilgisi olan var mı sıkıcı değildir demi başlasam?
Akıllarda tek bi replik: Kak kız sovan doğra!!Ben bunu yeni gördüm. Anam kızıyor artık kalk ev işi yap diyor
Günaydınnnnn tatlımGÜNAYDINMUTLU VE VERİMLİ BİR HAFTA OLSUN
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana