Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar eliimde çok kitap var şuanda orta dünya evreni kitaplarını tamamlıyorum, burda okuma düzeni nasıl ilerliyor?
herkes bi kitap okuyup okuduğunu mu yazıyor yoksa ortalk kitaplar seçip herkes onu mu okuyor
Sorularını cevaplayabileceğin detaylı bilgiler ilk sayfada var canım aylık ortak okumalar, arada mini ortak okumalar, okunan kitapların yorumlama akşamları, cuma akşamları okuduğumuz kitapların paylaşımı vs aktif bir grubuz

kızlar eliimde çok kitap var şuanda orta dünya evreni kitaplarını tamamlıyorum, burda okuma düzeni nasıl ilerliyor?
herkes bi kitap okuyup okuduğunu mu yazıyor yoksa ortalk kitaplar seçip herkes onu mu okuyor
Merhaba hoş geldiniz ilk sayfayı okuyun eğer eksik kalan bişey olursa yardımcı oluruz

Merhaba hoş geldiniz ilk sayfayı okuyun eğer eksik kalan bişey olursa yardımcı oluruz
hoşbudlum kızlar şuan hp serisine başladım bitince her biten kitap sonrası ilk linteki sayfaya sayfa sayısı ile beraber bitirdiğim kitabı yazıyorum dimi?

Hoş geldiniz aypare ackerman

Eylül Ayı Okumalarım
1-) Agatha Christie - Kader Kapısı (256 sayfa)
2-) Jeffrey Cranor - Night Vale'e Hoş Geldiniz (352 sayfa)
3-) Deborah Harkness - Gecenin Gölgesi (664 sayfa)
4-) Lisa Gardner - Kimsin Sen? (495 sayfa)
Vega konuşturmuşsun bu ay maşallah

hoşbudlum kızlar şuan hp serisine başladım bitince her biten kitap sonrası ilk linteki sayfaya sayfa sayısı ile beraber bitirdiğim kitabı yazıyorum dimi?

Harry Potter serisini okuyorum ben de elimdeki kitap bitsin 6.kitaba başlayacağım inşallah.
game oft hayranı olarakkkk çok sevindim en koyu fanlarından biriyim bir de targaryenciyim son bölüm güzel ayrıntılarla doluydu
Got sevilmez mi ya benim de “en”imdir. Kitapları dizileri ayrı ayrı güzel. Dört gözle Jjrm den serinin yeni kitabını bekliyorum

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…