- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Merhaba canım hayırlı olsunİyi öğlenler canlar, işe başladım bugün.
sağolasın canımMerhaba canım hayırlı olsun
Hayirli olsun canimİyi öğlenler canlar, işe başladım bugün.
HoşgeldinizMerhaba kitap okumayı ben de çok severim. Bu yaz için kitaplar almıştım fakat doğru düzgün başlayamadım.
Kişisel gelişim ve polisiye kitaplarını çok severim.
Hafta sonu aldığım Joseph Murphy nin Bilinçaltının Gücü kitabıyla başlıyorum.
1 ay sonra umarım listeye girebilirim.
Hayırlı olsunİyi öğlenler canlar, işe başladım bugün.
Bende gecen baslayacaktim guya,ama olmadi. Cantamdaydi ve hayret. Is yerinde 20dk totom koltuk gorduIçimizdeki Şeytan kitabına başladım
Ya ben Mahser e devam edemedimKafam zaten çokk çok dolu, bu dolulukta Uğultulu Tepeler biraz ağır geldi. Konusu, tarihi, dili her şeyiDevam ediyorum ama ana kitabım Hayvan Mezarlığı olsun bu hafta. İyi ilerleyeceğine eminimm Kafam rahat olduğunda da Uğultulu Tepeler'i okurum yandan yandan.
Kalın bir kitap olduğu için tam metinde zamanla oturuyor. "O" kitabında da çok fazla isim vardıYa ben Mahser e devam edemedimnormalde sevdigim tarz gibiydi . Cok fazla isim olunca okuyamadim herhal
Kutuphaneye vermedim daha. Vakti var,uzatada bilirim. Ay sonu izinliyim. Cünkü isten ayriliyorumKalın bir kitap olduğu için tam metinde zamanla oturuyor. "O" kitabında da çok fazla isim vardı
Benim de kitaplık hala dağınık toplamayı bekliyor. Gözümde büyüyor resmenBakma oyle calcim
Bu arada annemler yolda. Yarin aksama insallah evde olurlar. Carsamba gideyim (kitaplarim geliyor)
OMG
İkizler burcu devreye giriyor burada. Başak burcum devreye girmesin diye uğraşıyorumOMG
Nasil rahat uyuyorsun. Duramam benSigmadigindandir kesin . Ne kadar cok varsa
IKiz misinİkizler burcu devreye giriyor burada. Başak burcum devreye girmesin diye uğraşıyorum
Burcum ikizler yükselenim başak. İki kitap ayırıyorum yoruldum deyip kaçıyorum. Eşim bile dalga geçiyor benleIKiz misin
Her basal burcu titiz degil ya. Esim cok rahatsurekli okuyorum burda denk geliyor daha dogrusu basal burcu titizdir diye. Bizimkini es gecmis