- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese ben kayınvalidemdeyim bu aralar paylasım yapamıyorum o yuzdenEki Görüntüle 3127012
Eki Görüntüle 3127013
Eki Görüntüle 3127014
AYDER YAYLASI ( RİZE )
Rize denildiğinde akla ilk gelen yer olan Ayder Yaylası, önemli bir turizm merkezidir. Ladin ve kayın ağaçlarından oluşan ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve otantik Hemşin evleriyle cennetten bir köşeyi andıran Ayder, şifalı kaplıcası ve enfes balı ile dillere destan olmuş bir yayladır. Fakat gerektiği gibi korunmamış ve ihmal edilmiş olan Ayder, bugün otellerle dolu bir ticaret merkezi haline gelmiştir. Lakin yine de doğal güzelliğini koruma yolundaki savaşını sürdürmeye devam etmektedir.
Ayder Yaylası’na ilk yerleşimin 13. Yüzyıla dayandığı tahmin edilirken; yayladaki kaplıcanın köklerinin ise 1700’lü yıllara dayandığı bilinmektedir. Ayder Yaylası’nda günümüzde de kalıcı veya göçebe (yaylacılık) olarak ikamet eden birçok kişi bulunmaktadır. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinden 19 kilometre uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, deniz seviyesinden 1350 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. 1944 tarihinde milli park ilan edilen Ayder, 1987 yılında turizm bölgesi kategorisine girmiştir.
Günaydınlar Hayırlı Cumalar Herkese
Fotoğraf paylaşım günümüz. Akşama fotoğrafları bekliyorum
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Gallagher
Okumustum bunu. Ama hatirlamiyorumSelamlar:)
Eki Görüntüle 3127835
Yazarim tabii. Birazdan baslayacagim. Cocuklar parkda oynar iken okuyayimKitabın konusu ilgimi çekti hemen yükledim okumaya başlayınca nasıl gittiğini yazar mısın
Doğum günü kutlu olsunn iyi ki doğmuşİyi akşamlar, nasılsınız?
Kızçemin doğum günü telaşı vardı dün koşturmaktan bakamadım hiç, elime kitap da almadım ama bugün kapatacağım farkı
Teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsunn iyi ki doğmuş
Doğum günü kutlu olsun kuzunun Allahım bahtını açık etsinİyi akşamlar, nasılsınız?
Kızçemin doğum günü telaşı vardı dün koşturmaktan bakamadım hiç, elime kitap da almadım ama bugün kapatacağım farkı
Guzel yillari olsun prensesin. Iyi ki dogmusİyi akşamlar, nasılsınız?
Mutlu sağlıklı yaşları olsun kuzucuğunİyi akşamlar, nasılsınız?