Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın kızlar ❤️‍🔥

C Calcifer başganım memlekete gittiğimde kardeşimin kütüphanesinden okumaya devam edeceğim ama başlayana kadar izin istiyorum. topikten de listeden de çıkmak istemiyorum ama 10-15 gün izin kullanmak istiyorum 😒
Tamam canım benim 💜

Eki Görüntüle 3127012

Eki Görüntüle 3127013

Eki Görüntüle 3127014

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Rize denildiğinde akla ilk gelen yer olan Ayder Yaylası, önemli bir turizm merkezidir. Ladin ve kayın ağaçlarından oluşan ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve otantik Hemşin evleriyle cennetten bir köşeyi andıran Ayder, şifalı kaplıcası ve enfes balı ile dillere destan olmuş bir yayladır. Fakat gerektiği gibi korunmamış ve ihmal edilmiş olan Ayder, bugün otellerle dolu bir ticaret merkezi haline gelmiştir. Lakin yine de doğal güzelliğini koruma yolundaki savaşını sürdürmeye devam etmektedir.

Ayder Yaylası’na ilk yerleşimin 13. Yüzyıla dayandığı tahmin edilirken; yayladaki kaplıcanın köklerinin ise 1700’lü yıllara dayandığı bilinmektedir. Ayder Yaylası’nda günümüzde de kalıcı veya göçebe (yaylacılık) olarak ikamet eden birçok kişi bulunmaktadır. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinden 19 kilometre uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, deniz seviyesinden 1350 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. 1944 tarihinde milli park ilan edilen Ayder, 1987 yılında turizm bölgesi kategorisine girmiştir.

Günaydınlar Hayırlı Cumalar Herkese ❤️
Fotoğraf paylaşım günümüz. Akşama fotoğrafları bekliyorum 🦋

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Gallagher Gallagher
Günaydın herkese ben kayınvalidemdeyim bu aralar paylasım yapamıyorum o yuzden 🌸✌🏻

Kitabın konusu ilgimi çekti hemen yükledim 🤭 okumaya başlayınca nasıl gittiğini yazar mısın ☺️❤️
Yazarim tabii. Birazdan baslayacagim. Cocuklar parkda oynar iken okuyayim :kahve:

Yoksa vakit bulamiyorum. Daha ordan gelip ev temizligi ve aksam yemegi fasli var. Sporu da ne ara yapacak isem 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X