Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Günaydınlaaaar mutlu pazarlar herkese.
Dün yeni bir kitaba başladım ama çok ilgimi çekti sizlerle de paylaşmak istedim. Kitabın adı "Night Vale'e Hoş Geldiniz " bana 1984'ü anımsattı açıkçası ama özenti ve kopya değil kitap. Sadece dünyadan izole bir kasaba var ve düşünceleriniz bile hükümet tarafından dinleniyor. Evde bilgisayarınızın olması yasak, evde kalem kağıt kullanmak yasak, kütüphaneler en korkunç yer olarak geçiyor. İnsanlar burada bir çeşit mutasyona maruz kalmış gibi örneğin kütüphaneciler yırtıcı ve tehlikeli yaratıklar... Bu sistemi kimse sorgulamıyor normalde ve sistem işliyor. İçlerinden bir kaç kişi sorgulamaya başlıyor ve macera başlıyor.

Kitap başlarda Amerika'da podcast serisi olarak başlamış ve insanlar çok sevince kitaplaştırılmış. Hayran buluşmalarından tutun konserlere kadar düzenlenmiş hatta filmi bile çekilmek istenmiş.

Farklı tarzda kitap okumak isteyenler için tavsiye ederim oldukça farklı bir kitap.

Merhabalar
Bugün netlixte bir mini dizi bitirdim
Kaç saattir izliyorduysam artık bir de baktım bitivermiş kitabı okusam biterdi belki onca saat
Ben dizi izleyince Vicdan yapıyorum Onun yerine kitap okuyayım diyorum o yuzden dizi izleyemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…