Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle secince daha da mi bir motive oluyor insan

Aslında ben yeni yapmaya başladım. Kitaplığımın önünde o an hangisi gönlüme düşerse onu seçerdim veya çok övüldü ise merak edip okurdum. İki aydır liste oluşturmak sanki okuma isteğimi artırdı ve daha hızlı okumaya başladım. Elbette meydan okumaların da etkisi yüksek. Sözün özü evet beni motive etti
Tabi ki sevinirim, ben de isterim birlikte okumayı Senin için uygun olan zaman dilimini söylersin birlikte okuruz inşallah
Bu ay ne zaman başlarsan başlarım cnm. Şu an tanrı daima tedbili kıyafet gezeri okuyorum geçen aydan kalma.5_7 güne bitiririm diye düşünüyorum.hemen başlayalım dersen de yarım bırakırım☺

Gündüz koltukta çok durunca kitap başladım tabi yılan hikayesine dönen Nietzsche Ağladığında.

40 sayfa okumuştum
Harika bir kitap okuyorsun
Bu ay ne zaman başlarsan başlarım cnm. Şu an tanrı daima tedbili kıyafet gezeri okuyorum geçen aydan kalma.5_7 güne bitiririm diye düşünüyorum.hemen başlayalım dersen de yarım bırakırım☺
Tamam o zaman sen elindekini bitirince haftaya başlarız

Ölüdeniz (MUĞLA)

Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı %82 oyla 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilmiştir

Belde, turizm açısından oldukça gelişmiştir. Likyalılarda ışık ve güneş diyarı, Ortaçağ'da "Uzak Diyar" olarak tanınır, Anadolu'nun güneybatısında yer alan Teke Yarımadası'da bulunur. Türkiye'de bulunan deniz kulağı (lagün) oluşumlarından biridir.

Ölüdeniz, adı gibi durgun bir göl niteliğindedir. En fırtınalı günlerde Belceğiz kıyıları dalgalarla boğuşurken, Ölüdeniz'de sadece çırpıntılar meydana gelir.

Ancak durgun gibi gözüken Ölüdeniz, gözle görünmeyen üç nedenle kendini hemen hemen her gün yenilemektedir. Bunlardan ilki, Ölüdeniz'de mevcut yoğun kaynak suyu çıkışları, dipte içeriden açıkdenize doğru bir akıntı yaratmaktadır. İkincisi, bu kaynak sularının yarattığı tuz farkından dolayı açıkdenizden içeriye ve dışarıya devamlı bir sirkülasyon oluşmasıdır. Üçüncüsü ise gel-git etkisi ile iki-üç günde bir deniz ortalama yarım metre yükselir ve alçalır. Bu da büyük miktarda deniz suyu giriş ve çıkışı sağlamaktadır.

Günaydınlar Çiçeklerim

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher

Günaydın calcim ve kitap kurtları

Gunaydinguzel bir haftasonu olsun bizlere,bol bol okuyalim

Günaydın
Saol canım sana da geçmiş olsun
Hacamat çok niyetlendim ama korktum

Günaydın

Günaydın

Biri beni buraya ışınlasa keşke

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…