- 11 Nisan 2007
- 82.741
- 480.246
O ay okuyacaklarını gözünün önüne koy ama okuyamadıysan diğer ay okurum diye bekletme kaldır yoksa gözün alışıyor okumuş gibi hissediyorsun. Böyle faydalı oluyor. süre önemli
Deniyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ay okuyacaklarını gözünün önüne koy ama okuyamadıysan diğer ay okurum diye bekletme kaldır yoksa gözün alışıyor okumuş gibi hissediyorsun. Böyle faydalı oluyor. süre önemli
Yıldım piknikten piknik alanıda benden yılmıştır.Az gezeydin de okuyaydin ( kiskanc ben )
Kendi gittiğin neyse beni de sürükledin bu batağaİnce bi tane daha okusaydım 4 ten yakakıyodum bee hiç vaktim olmadı ki pikniğe gitmekten
Kendi gittiğin neyse beni de sürükledin bu batağa
Ama sana atınca rahatlıyordumSen bataklık gülü değil miydin zaten heç bana atma suçu
Yeme icmesi güzeldirde, Eve gel temizlige giris. Cantalari bosaltYıldım piknikten piknik alanıda benden yılmıştır.
Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
TEMMUZ AYI LİSTESİ
Kitap Sayfası
1. yet07 2275 Sayfa
2. @LADY VEGA 2043 Sayfa
3. @Aspasiaa 1950 sayfa
Kitap Adedi
1. Kukrim 6 Kitap
2. @Life light 5 Kitap
2. @Aspasiaa 5 Kitap
3. yet07 4 Kitap
3. @LADY VEGA 4 Kitap
3. @Pozitivite 4 Kitap
3. @berresuu 4 Kitap
@Levaiz 4 Kitap
3. Gallagher 4 Kitap
3. @_BuRc_ 4 Kitap
AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
84 ADET
AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
34.304 SAYFA
Dereceye giren girmeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ederim. Çok verimli bir ay olmuş yine
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
M Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Gallagher
@bir gun mutlaka
Havalar soğudumu salepleri içerken iyi ki gitmişiz pikniğe aha bak kış geldi gidemiyoruz deriz.Ama sana atınca rahatlıyordum
Aha aynı ben ama ben yılmadım ya yoruldum sadeceYıldım piknikten piknik alanıda benden yılmıştır.
Merhaba yıl sonuna kadar hedefim 25 kitap olsun
Yalnız rakiben bu ay ortalığı yıktı geçti Sendeki de ne şans be Bonuscan
Benim meskenim Florya sahili idi hem ağaç hem denizBonus belki aynı piknik alanında defalarca karşılaştık haberimiz yok
Günaydın herkeseEki Görüntüle 3123061
Eki Görüntüle 3123062
Turabdin Platosu (MARDİN)
Yüksek kalker platosunun üstündeki Tutabdin Platosu’nu, yüz yıllar önce keşişler yurt olarak kullanılmıştır. Görülmeye değer nitelikte bir kültür gezisi diyebilirim. Yukarı Mezopotamya’da yer alan bir kalkler platosu olup, Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Tanrı olarak adlandırılan bölge, 4. yüzyılda beri yapılan 80 manastırda keşişler ibadet etmişlerdir.
Mardin’e 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor olup, Süryaniler tarafından kutsal bir yer olarak ilan edilmiştir. Sırtını Anadolu Dağları’na yaslamış, yüzünü ise Mezopotamya Ovası’na dönmüş durumda. Bölgede çok sayıda manastır ve köy yer alıyor. Özellikle Mor Gabriel Manastırı ve köylerden Midyat Zaz bu platoda gezebileceğiniz etkileyici ve otantik bir yer.
Günaydınlar Herkese
Yeni ayın başlangıcında kimler neler okuyor bakalım
Akşama fotoğraf paylaşımımız var
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus
Kukrim