Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2CD6B7E1-CA00-4C0A-91F4-C2164EA4A94F.jpeg Okuduğum kitap 😍

Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah 😊
Eylül ayında okumayı düşündüklerim 😀
Levaiz Levaiz Deli Kurt'u beraber okuyalım mı?

Eki Görüntüle 3122836
Bu sekilde kitaplari secip ayirinca okuma istegi uzerinde daha etkili oluyor mu acaba?
Boyle ayirinca okuyabiliyor musunuz? Bende dusunuyorum bazen su kitaplari okuyayim diye ama bitiremiyorum mesela. Boyle gozumun onune koysam okur muyum acaba 😅

Bu ara bi açıldı ama okuma istegim. Okullar acilsin buyuk kizim okula gidince daha iyi okurum insallah 💃💃

Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah 😊

Bu sekilde kitaplari secip ayirinca okuma istegi uzerinde daha etkili oluyor mu acaba?
Boyle ayirinca okuyabiliyor musunuz? Bende dusunuyorum bazen su kitaplari okuyayim diye ama bitiremiyorum mesela. Boyle gozumun onune koysam okur muyum acaba 😅

Bu ara bi açıldı ama okuma istegim. Okullar acilsin buyuk kizim okula gidince daha iyi okurum insallah 💃💃
Ne cok acaba yazmisim 😅😅 ve burda sohbet havasinda olunca sohbet eder gibi yani konustugum gibi yazmisim 🙈🙈 kusura bakmayin lutfen.

Ne cok acaba yazmisim 😅😅 ve burda sohbet havasinda olunca sohbet eder gibi yani konustugum gibi yazmisim 🙈🙈 kusura bakmayin lutfen.

Ne kusuru canım samimi yazmak en güzeli.

Aynı şeyi düşündüm bende önüme koyayım dedim görünce. Okumaya güzel bir etkisi oluyor bence.

AĞUSTOS LİSTESİ

Lütfen eksik ya da yanlış olan bildirsin

C Calcifer 1 - 1216 syf

Life light Life light 5 - 1286 syf
Eleadora Eleadora ?
Levaiz Levaiz 4 - 1378 syf
C Capanin Gururu Teyom 1 - 760 syf
UcanSupurge UcanSupurge 0
Bonus Bonus 3 - 721 syf
Kukrim Kukrim 6 - 1713 syf
K Kitapkontesi 2 - 1297 syf
Natsume Natsume 1 - 251 syf
Limonsuzzcay Limonsuzzcay 0
nemesis nemesis 2 - 755 syf
dayler dayler dayler dayler ?
Keira- Keira- ?
mimesis mimesis ?
sudem34 sudem34 0
Nikinik Nikinik ?
Alp_BuRc Alp_BuRc 4 - 731 syf
ummhnisa ummhnisa 1 - 536 syf
X xnobodyx ?
A Arrietty_ 2 - 777 syf
Aspasiaa Aspasiaa 5 - 1950 syf
Camelia Camelia 1 - 712 syf
Mrsay Mrsay 2 - 1525 syf
L LADY VEGA 4 - 2043 syf
HAbibte HAbibte 3 - 943 syf
fesang fesang 2 - 472 syf
Boncobo Boncobo ?
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin 1 - 573 syf
Homer Simpson Homer Simpson 1 - 272 syf
Gelincik78 Gelincik78 2 - 371 syf
berresuu berresuu 4 - 1397 syf
yet07 yet07 4 - 2275 syf
A Atalanteda 2 - 1219 syf
mmelisaa mmelisaa ?
M Mavi Menekse 1 - 619 syf
CipisS CipisS 0
Etkili Eleman Etkili Eleman ?
bir civciv annesi bir civciv annesi 2 - 1076 syf
Orangegreysky Orangegreysky 3 - 1656 syf
La Vie La Vie ?
Ciela Ciela ?
Gallagher Gallagher ?
bir gun mutlaka bir gun mutlaka 3 - 1158 syf

Pozitivite Pozitivite 4 - 1508 syf
Benimde doğru aslında ama bir kitabın 240 sayfasını ağustosta okudum syf sayısı olarak 1108 oluyor 🥰 Tebrik ederim arkadaşlar 🍀🌹

Genelde bitiremiyorum ama hedef koyduğum için daha hızlı okuyorum. Çok gözümün önüne koymuyorum çünkü sürekli görünce sanki okumuşum gibi hissediyorum hevesim kaçıyor :KK70:

Günaydınnn 😍

Ben senelik hedef belirlemedim neredeyse sene sonu topiğe geldiğim için. Kendi kendime okuyorum öyle sene sonu sen nerden çıktın demezsiniz dimi 🥹
Kalan aylar için hedef belirlemeni isteyeceğim senden ❤️

1662096439124.png

1662096499956.png

Turabdin Platosu (MARDİN)

Yüksek kalker platosunun üstündeki Tutabdin Platosu’nu, yüz yıllar önce keşişler yurt olarak kullanılmıştır. Görülmeye değer nitelikte bir kültür gezisi diyebilirim. Yukarı Mezopotamya’da yer alan bir kalkler platosu olup, Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Tanrı olarak adlandırılan bölge, 4. yüzyılda beri yapılan 80 manastırda keşişler ibadet etmişlerdir.

Mardin’e 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor olup, Süryaniler tarafından kutsal bir yer olarak ilan edilmiştir. Sırtını Anadolu Dağları’na yaslamış, yüzünü ise Mezopotamya Ovası’na dönmüş durumda. Bölgede çok sayıda manastır ve köy yer alıyor. Özellikle Mor Gabriel Manastırı ve köylerden Midyat Zaz bu platoda gezebileceğiniz etkileyici ve otantik bir yer.

Günaydınlar Herkese ❤️

Yeni ayın başlangıcında kimler neler okuyor bakalım 👀
Akşama fotoğraf paylaşımımız var ❤️

Jawlensky Jawlensky
kk birinci noteri kk birinci noteri
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim