- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel goruntu hava kararmisKitap fotoğrafım gelsin Eki Görüntüle 3123836
21 yüzyıl için 21 dersi okurdum benDaha önce bahsetmiştim taşındık ama ev hâlâ oturulur durumda değil o nedenle 1+1 eşyalı geçici bir evde kalmaya başladık. Dolayısıyla tüm eşyalarımız kolilerle asıl evimizde. Sağ olsun eşim okuyacak kitabım kalmadığı için ofisindeki kütüphanesinden bana kitap seçmiş çok eğlenceli kitaplara benziyorlar hangisinden başlasam Eki Görüntüle 3123812
İlk kitaba başladım, bakalım ne kadar sürede bitecek. Bu tarz kitapları yanına roman ekleyerek daha rahat okuyorum. Uygulamadan da bir romana başlarım.Ikinci kitap belki god var sanki kapakda
Peşinden geliyorum
Kitap eşlikçinin tatlılığıı
Renk uyumunu görünce dayanamadımKitap eşlikçinin tatlılığıı
Böyle secince daha da mi bir motive oluyor insanEki Görüntüle 3123859
Gönlümden geçen liste bu şekilde. spontane seçimler de olabiliyor ben de
Aspasiaa Yusuf Atılgan ı birlikte okursak sevinirim cnm☺
Beni beni Teyonu
Teyo neyi itiraf edecek Disipline Girmis BirKadin ile ne alakası varBeni beni Teyonu
Normal de tercih ettiğim bir yayınevi değil ama bu kapak için “Kendine Ait Bir Oda” yı almıştımEki Görüntüle 3123832 Akşam fotoğrafı ile geldimm Biraz yavaş ilerleyeceğim gibi ilk hafta, biraz ağrılı acılı bir süreç geçiriyorum ama durmak yok yola devammm.
Koridor Yayıncılıktan bu bez kitaplara sahip olan var mı? Çokkk seviyorum, çok farklı bi his veriyor bana niyeyse. Bi ara fiyatları uçmuştu şimdi baktım yine düzgün bi seviyeye düşmüş alırım merak ettiklerimden birkaç tane daha
Benim de başım tutmuş bugünHafiften migren atağı geliyorum diyor o sebeple okumayacağım, okuyan arkadaşlara iyi keyifler:)