Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese hayırlı cumalar

Merhaba hoş geldiniz daha önce listede miydiniz nick değişikliği mi yaptınız ? Bildirim yapmışsınız bi tanışıp selamlaşmadan
Merhaba, hoş buldum. Yeni üyeyim. Tanışmaktan kastınız nedir bilmiyorum, sileyim öyleyse paylaşımımı. Teşekkür ederim uyardığınız için.

Bu topikte listede bulunan kişiler bildirim yapıyoruz oraya. isterseniz aramıza katılabilirsiniz
Konunun ilk sayfasına dönerek konu sahibinin uyarısını okudum şimdi. Önce bildirim yaparak bir listeye girmem gerektiğini düşünmemiştim gerçekten kusura bakmayın kural ihlali yapmak istemezdim :) Diğer sayfadaki mesajımı da silemiyorum. İnsanlar mesajlarını değiştiriyor, yerine nokta filan koyabiliyor galiba ama ben onu da beceremedim. Kaldı öyle artık.

Daha dün konyadaydım herkese merhabalar
Tatil bitti akşam evimize döndük

Mesaj silmenize gerek yok. Arkadaş size hoş geldin demiş sadece. Yaptığınız yanlış bir şey yok. Mesajları da silmenize gerek yok. O topik bildirim topiği burası da muhabbet topiği. sorularınızı sorabilir muhabbete dahil olabilirsiniz

Tamam uğrarım buraya da, teşekkür ederim ilginiz için.

Mesajlar değiştirilemiyor belirli bir süreden sonra doğrudur yıllık okuma hedefinizi belirleyerek topiğimize düzenli gelir sohbete katılırsanız listeye ekler konu sahibi sizi de isterseniz tanışalım
Ben Zehra öğretmenim iki çocuk annesiyim şu ara kaplumbağa hızında okuyorum

bugün kaplumbağa olur yarın davşan

Ahahaha ya ben de tanışma mesajı yazayım dedim aslında siz ilk mesajı attığınızda ama nasıl olur bilememiştim.
O zaman hazin hikayemi özet geçeyim eheh: Kulübe Eskişehir'den katılıyorum. Yıllar önce hamile kalmış ve KK ile o şekilde tanışmış, hatta üyelik de almıştım. Fakat sonra hamileliğimin 16. haftasındayken bebeğin kalbi durmuştu, ben de kısa süre bulunduğum Kadınlar Kulübü"nden ayrılmıştım. Bu olaydan 1 yıl sonra büyük hayal kırıklıkları ile boşandım ve okuluma devam etmeye karar verdim. Şu an çalışmıyorum, bir kadın öğrenci yurdunda öğrenci hayatı yaşıyorum. Güzel kitapların sıkıcı yerlerinde uyuklayan ve küçük puntolu eserlere lanetler yağdıran arkadaşlara sabır diliyorum.

Herkese hayırlı bir gün dileyeyim bende,günaydını kaçırdım

Varmış bir hayır ne denir bilemedim bundan sonra her şey çok daha güzel olur umarım

Varmış bir hayır ne denir bilemedim bundan sonra her şey çok daha güzel olur umarım
O zaman çok üzülmüş, çok ağlamıştım ama şimdi dönüp bakınca şu an 4 yaşında bir çocukla tek başıma yapabilecek hiçbir şeyim olmadığını görüyorum. Öyle bir babaya sahip bir çocuğum olmasını da istemezdim. Teşekkür ederim, kusursuz bir hayat ya da herkesin sahip olabildiği şeylere sahip olma beklentim kalmadı artık, bazı şeyleri yoluna koyup hayatımı bir iki adım öteye taşıyabilsem yeter.

her şerde bir hayır var denir böylesi daha hayırlıymış demek ki. güçlüymüşsünüz ki tek başınıza ayaktasınız

inşallah topikte daimi olursunuz. çok güzel kitaplar okuyoruz sohbet ediyoruz. belirli günlerde yazarlar hakkında sohbetlerimiz oluyor. ortak okuma kitaplarımız oluyor. birbirimizi gaza getirip kitap alıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…