Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olun, hoş buldum.bir gun mutlaka hoş geldiniz
Teşekkürler, burda oyuncak ve kitap satan büyük bir mağaza var ordan aldım. 87 tl fiyatı, kitapları karıştırırken ilgimi çektiği için aldım, yalnız okuyacağım.
Çok sevindim canım sonuçlarda iyi gelir Allahın izniyleİyi geçti çok şükür, patoloji sonuçlarını bekleyeceğiz artık
Yaa siz sorduktan sonra baktım ben de internette fiyatı ne kadarmış diye şok oldumSpiritüel kitaplar okuduğumuz bir telegram grubumuz var eylül ayı kitabı bu kitap. Acaba orda mısın diye merak ettim kitabı görünce piyasada az bulunuyormuş.
Çok sevindim canım sonuçlarda iyi gelir Allahın izniyle
Kalın kitabı bitirebilseydim okurdum milletin başına kalın kitabı sardım kimse okuyamadıAğustos Ayı Ortak Okumayi okuyan yok muu?
Öyle oldu gerçekten. Bu kitapları beş kitap yerine sayalım benceKalın kitabı bitirebilseydim okurdum milletin başına kalın kitabı sardım kimse okuyamadı
Eylul ayinda bizle ilgili planlarin var mi yine kaptanim ben 1. Sinif anasi olcam artik,zorlu bir maraton bizi bekliyor ayvayı yedimKalın kitabı bitirebilseydim okurdum milletin başına kalın kitabı sardım kimse okuyamadı
Günaydin canım☺Günaydın