Geçmiş olsun canım
Evet, çok şükür sabaha iyi kalktıkÇok geçmiş olsun daha iyi misiniz?
Çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun
Ah bu indirim beni benden almıştı2020 Aralık ayında aldım bunları
jack london ne yazsa okurum. kalemini çok seviyorum. diğerlerini pek bilmiyorumÖnerdiğiniz kitaplar olur mu bunlar arasında? Bi baktım şunları okudum onlar gibi önerebilirsiniz dediğim pek kitap çıkmadı, sizin beğendiğiniz varsa onlara bakayım :)
anna karenina hayatımda okuyup unutamadığım nadir kitaplar arasındadır.
Bizimle beraber mi okumuştum. Biz çok severiz kendisinijack london ne yazsa okurum. kalemini çok seviyorum. diğerlerini pek bilmiyorum
anna karenina hayatımda okuyup unutamadığım nadir kitaplar arasındadır.
hayır o dönem grupta değildim sanırım burda güncelleme yaptığımı hatırlamıyorum hiçBizimle beraber mi okumuştum. Biz çok severiz kendisini
Mesajınızı okumadan 1 tane eklemişim bile sepete. En sevdiğim kitaplardan biri Martin Eden olabilir çünküjack london ne yazsa okurum. kalemini çok seviyorum. diğerlerini pek bilmiyorum
Biz topik açıldığında Şubat ayında okumuştuk ortak okuma olarak. C Capanin Gururu Teyom Levin i çok severhayır o dönem grupta değildim sanırım burda güncelleme yaptığımı hatırlamıyorum hiçnetflixteki anna karenina filmini sakın izlemeyin
levin kadar sabırlı olsam 2. yi doğurmuştumBiz topik açıldığında Şubat ayında okumuştuk ortak okuma olarak. C Capanin Gururu Teyom Levin i çok sever
Azıcık soğutmuştunuz, yine levin aşkım depreştiBiz topik açıldığında Şubat ayında okumuştuk ortak okuma olarak. C Capanin Gururu Teyom Levin i çok sever
levin kadar sabırlı olsam 2. yi doğurmuştumannadan da nefret ediyorum
Koca ve sevgiliyi doğum yaparken barıştıran koca yürekli Anna
histeri krizleri yemişti beni
Ben de çok kısa sürede bitirmiştim. İyi kitaptır sürüklenme açısındanMerhabalar bugün Wulf Dorn - Fobi adlı kitaba başladım ve aynı gün bitirdim. Sürükleyici heyecanlı bir kitap arayanlara kesinlikle tavsiye ederim
Yazdım ben prime kullanıyorum ayrıcaArkadaşlar amazon da kaydolurken tc istiyor siz yazdınız mı? Sorun çıkmasın sonrs