- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Bence de kampanyalar olmayınca el sürülmüyor üzgünüm
O zaman Kayıp Zamanın İzinde serisi 179tl geliyor Kitapsepetinde. 150tl üzeri 20tl indirim oluyor. Almak isteyene duyurulurhiç de bişey yapamaz
böyle denk geldikçe paylaşalım kampanyaları iyi oluyor
Masallah fiyatı
Benim aldığım fiyata bak
Tamam doğru bakmışım sen mavi deyince dedim acaba yanlış mı baktımhiç de bişey yapamaz
böyle denk geldikçe paylaşalım kampanyaları iyi oluyor
Çok çok geçmiş olsunBiz çok zor bir gece geçirdik. Eşimle bana yediğimiz bir sey dokundu. Kendi derdimizden bebekle ilgilenemedik çok
Meğerse çok sıcaklamıs, biraz serindi diye giydirmiştim
O da huzursuzlanınca sabah kadar sürdü huzursuzluğu
yapma bende kalp var
Geçmiş olsunBiz çok zor bir gece geçirdik. Eşimle bana yediğimiz bir sey dokundu. Kendi derdimizden bebekle ilgilenemedik çok
Meğerse çok sıcaklamıs, biraz serindi diye giydirmiştim
O da huzursuzlanınca sabah kadar sürdü huzursuzluğu
O zaman fiyatı 25 30 tl bandındaydı. Amazon bütün kitapları %70 indirmişti.yapma bende kalp var
ah kışa doğru yine öyle bişey yapsalarO zaman fiyatı 25 30 tl bandındaydı. Amazon bütün kitapları %70 indirmişti.
Yapmazlar bence çünkü yaptıklarına pişman oldularah kışa doğru yine öyle bişey yapsalar
işlerine geldiği gibiYapmazlar bence çünkü yaptıklarına pişman oldulartüm gün sürecek kampanyayı iki saatte bitirdiler
Çok acayip bir indirimdi. Sepete atıyorum sepetinden gidiyor ürünler. Haruki murakami. Kitapları 15tl inmişti. Dur aldıklarımı atayımişlerine geldiği gibi
nnnnnEEEEEE 15 MİİİİİÇok acayip bir indirimdi. Sepete atıyorum sepetinden gidiyor ürünler. Haruki murakami. Kitapları 15tl inmişti. Dur aldıklarımı atayım
yaşamak şu an 70 tl ydi sanırım amazonda2020 Aralık ayında aldım bunları
Önerdiğiniz kitaplar olur mu bunlar arasında? Bi baktım şunları okudum onlar gibi önerebilirsiniz dediğim pek kitap çıkmadı, sizin beğendiğiniz varsa onlara bakayım :)günaydın kızlar
amazonda can yayınları mavi kapaklı klasiklerde 4 al 1 öde var.