- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Kitapta tek rahatsız olduğum kısımlar bunlar oldu, daha doğrusu gerek var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir bence hayal ürünü degil zaten bunlar ulkemizde de yasanan seyler değil miO yüzden işkencelerin de hayal ürünü olduğunu düşündüğüm zamanlar oldu
Hee dedeleri sapik mi cikiyordu burda
Yaşadıkları işkenceler bile anlatılmıyordu ama nasıl canlarının yandığını bana hissettirebildiEvet haklisin. Aslinda siyasal disuncenin ne olduğu acik acik anlatılmamis bir de
İnan hatırlamıyorumHee dedeleri sapik mi cikiyordu burda
Evet ben de rahatsiz oldum o kısımlardanKitapta tek rahatsız olduğum kısımlar bunlar oldu, daha doğrusu gerek var mıydı
İdeolojiyi geriplanda tutmasından dolayı öyle düşündüm sanırımHayir bence hayal ürünü degil zaten bunlar ulkemizde de yasanan seyler değil mi
Iste bence bu yazarın başarısı, bunu okura hissettirdiYaşadıkları işkenceler bile anlatılmıyordu ama nasıl canlarının yandığını bana hissettirebildi
Açık acik pek belirtmese de ben okumadiklarimdan devrimci olduklarini düşündümİdeolojiyi geriplanda tutmasından dolayı öyle düşündüm sanırım
AynenZine sevda ile de bir aşk bekledim olmadı
Bende öğrenci ile bekledimZine sevda ile de bir aşk bekledim olmadı
Evet evet ülkemizde başka ihtimal yok zatenAçık acik pek belirtmese de ben okumadiklarimdan devrimci olduklarini düşündüm
Ortak beklentimizBende öğrenci ile bekledim
Kendi köşesinde durdu öyle. Ne hikayesi anlatabildi ne kendiniZine sevda ile de bir aşk bekledim olmadı
Doktor aslında doktor değildi, değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorumEn çok hangi karakterden etkilendiniz?
Beni en çok baba etkiledi sanırım, tabi eş zamanlı oğlunun dışarıda yaşadıkları da karakteri güçlendirdi gözümde.
Bu kitap amaçsız bir kitap değil canım, bayağı da ilgi uyandırmış. Olmasa daha iyi olurduZindanda ne kadar mantıklı olabilirler ki
Oğlu tıp kazanmış sonradan devrimcilere katılıp aramalar kistesine girmiş. Babada oğlunun yerine geçip onun hapiste atılmasını engellediDoktor aslında doktor değildi, değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum