- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Kitabın en güzel yönü 4 farklı bakış açısıyla anlatılması, bilgi birikimi, Kültür seviyesi, hayat tecrübesi farklı 4 kişiHerkese iyi akşamlar
Istanbul istanbul
4 farkli kişilikteki tutsağın ideolojilerinden dolayı istanbulun yeralti zindanlarinda 2 m²lik hücrede gecen 10 gününün anlatıldığı güzel ve etkileyici bir kitap. Yazar anlatıcılari cok iyi konuşturmuş okura da okuyucu degilde olaylara bizzat sahitmiş gibi hissetirmeyi başarmış.
Bilhassa benim gibi doğuda yaşayanların İstanbul özlemi var. Küheylan dayıyının anlatımıyla o hissiyatı derinden yaşadım. Yaşadıklarına rağmen hala İstanbul'a aşıkBen İstanbul İstanbul'u çok severek okuduğumu daha önce söylemiştim. Benim için edebi anlamda doyurucu bir kitaptı. Yazarın dilini, üslubunu çok sevdim.
"Aslında uzun hikaye ama ben kısa anlatacağım."
Hahahaha aynı şeyi yazmışızBilhassa benim gibi doğuda yaşayanların İstanbul özlemi var. Küheylan dayıyının anlatımıyla o hissiyatı derinden yaşadım. Yaşadıklarına rağmen hala İstanbul'a aşık
Hayal ürünü sigara sarmaları, kahve içmeleri o kadar gerçekçiydi kiKüheylan dayının sırf İstanbul'u görmek için işlemediği suçu üzerine alması etkiledi beni. Diğerleri ümitsizliğe kapıldığında o yer altı zindanı öyle bir anlatıyor ki sanarsın saraydasın.
Kesinlikle herbirinin farkli bir dunyasi farkli bir bakisı açısı var. Buluştukları ortak nokta ideolojileri ugrunda cektikleri acılarKitabın en güzel yönü 4 farklı bakış açısıyla anlatılması, bilgi birikimi, Kültür seviyesi, hayat tecrübesi farklı 4 kişi
Aslında ideoloji kısmı çok açık değildi. 80 olaylarından bahsediliyor sanırım. Berber ve küheylan dayının alakası yoktu sanırımKesinlikle herbirinin farkli bir dunyasi farkli bir bakisı açısı var. Buluştukları ortak nokta ideolojileri ugrunda cektikleri acılar
Nooo kitapp yesss yildiz yagmuruuuHu huuuu
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
Aspasiaa
@J a n e
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Balık hafızam detayları unuttu, tam hatırlayan varsa yaziversin lütfenBilmeceler hakkında ne düşünüyorsunuz
Evet haklisin. Aslinda siyasal disuncenin ne olduğu acik acik anlatılmamis bir deAslında ideoloji kısmı çok açık değildi. 80 olaylarından bahsediliyor sanırım. Berber ve küheylan dayının alakası yoktu sanırım
Ben yazarın bir ideolojiyi empoze etmeye çok uygun bir kitapta gözüne sokmadan, uzun uzun siyasi konuşmalara girmeden konuyu aktarmasıni da çok beğendimKesinlikle herbirinin farkli bir dunyasi farkli bir bakisı açısı var. Buluştukları ortak nokta ideolojileri ugrunda cektikleri acılar
O yüzden işkencelerin de hayal ürünü olduğunu düşündüğüm zamanlar olduEvet haklisin. Aslinda siyasal disuncenin ne olduğu acik acik anlatılmamis bir de
Cok ipgincti bence. Ciddi ciddi cozmek için uğraşıyordumBilmeceler hakkında ne düşünüyorsunuz