Ben kullandim bundan 2 tane ama ömürleri cok kisa ikiside hemen cop olduben şu kitap okuma gözlüklerinden hiç memnun kalamadım. zaten gözlük kullanıyorum kullanımı çok zor oluyordu benim için. onun yerine şu sayfaya tutturulan ufak lambaları düşünüyorum var mı kullanan?
Eki Görüntüle 3111964
Off var ya uyusam hala uyurum TeraziGünaydınn efendim öğlen oldu.
Bu sıcakta uyuyamıyorum ya ben :/Off var ya uyusam hala uyurum Terazi
Burası esiyor canım biraz. Serin normale göre.Bu sıcakta uyuyamıyorum ya ben :/
Selamm.Selamlar
Burası esiyor canım biraz. Serin normale göre.
İstanbul'dayım canım şu an.Selamm.
Orası neresidir acep?
İstanbul'dayım canım şu an.
Ben de. Ben de..Ceryan yaptırmaktan bi hal olduk.
Kapı pencere evde ne kadar delik varsa açık dimi
Yazık yavruma ya çok haklı vallahi. Bu sıcakta nefes bile alasım gelmiyor artıkKedimin mutfağa girmesi yasak, mutfak kapısı 7/24 kapalı, onu bile açtım.Hayvancık normalde merak eder girmek ister, vallahi hava geldiğini anlayınca kıpırdamadı yerinden. Kendisi klimanın çalıştığını anlayınca koşa koşa gelip tam karşısına yatıyor.
Yazık yavruma ya çok haklı vallahi. Bu sıcakta nefes bile alasım gelmiyor artık
Teşekkür ederim. Bugün daha iyi çok şükür. Doktorlar net bir şey demiyor ki. Viral deyip geçiyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum o yüzden. 39.7 ateş gördük gece acile gittik fitil kullanın dedi eve gönderdiÇok geçmiş olsunCidden salgın varmış araştırdım biraz muhtemelen norovirüstü benimki. Yoğurt yedim soğuk algınlığı ilacı içtim. Bir de bi doktor elma şeftali suyu önermiş onu aldım bugün de onu içeceğim. Daha iyiyim düne göre, serumdan sonra size de tavsiye ederim. Umarım çabucak iyileşir
Teşekkür ederim canımyet07 geçmiş olsun canım.
Odalarda ışıksızımmmm
Bakin bir bebekli daha.. bizler keyfimizden telefondan okumuyoruz aslinda. Mecburiyet bizimkisitelefondan okumaya baslamadan once hic okuyamiyordum. Bu ay baya okudum cok sukur
Bi link gelir mi o zamanbu gozluklere bende niyetlendim hepte bi alasim gelmedi. Memnunsan bi deneyecegim bende
yet07 neyin var geçmiş olsun
Kusma ishal ateş karın krampları varsa dediğim salgından olabilir ki 2 tanesi varmış bileTeşekkür ederim. Bugün daha iyi çok şükür. Doktorlar net bir şey demiyor ki. Viral deyip geçiyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum o yüzden. 39.7 ateş gördük gece acile gittik fitil kullanın dedi eve gönderdiSize de tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
ben memnunum çok işimi görüyor.
Oğlum hasta canım. Kusma ishal ile başladı ateş ile devametti bugün iyi hamdolsun
Şükür daha iyiyseTeşekkür ederim. Bugün daha iyi çok şükür. Doktorlar net bir şey demiyor ki. Viral deyip geçiyorlar. Ne olduğunu bilemiyorum o yüzden. 39.7 ateş gördük gece acile gittik fitil kullanın dedi eve gönderdiSize de tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
ben memnunum çok işimi görüyor.
Oğlum hasta canım. Kusma ishal ile başladı ateş ile devametti bugün iyi hamdolsun
ben şu kitap okuma gözlüklerinden hiç memnun kalamadım. zaten gözlük kullanıyorum kullanımı çok zor oluyordu benim için. onun yerine şu sayfaya tutturulan ufak lambaları düşünüyorum var mı kullanan?
Eki Görüntüle 3111964