Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal değil mi? Karşındaki çocuk oynar hoplar zıplar. Negatif tarafından değil de daha pozitif tarafından bakmalısın bence.
Tabi ki öyle yapıyorum, hatta oturup sohbet ediyoruz ders bitince, o yüzden koşa koşa geliyor her gün. Ben hoca değilim zaten, sadece zor olabiliyor demek istedim

Ne güzel zaten bilen öğretmeli. Allah mükafatını versin sanada. Camiye gönderemedim tecvid yok mahreç yok öyle öğrenirse düzeltmesi zor oluyor diye.
Amin canım. Çok iyi yapmışsın, bizim kursta caminin yanında, benim hocam var çok güzel öğretiyor, tecvidi ondan öğrendim, ama çocuk küçük daha caddeden her gün gidemez diye bana geliyor, annesinin de minik bebeği var düzenli götüremiyor.

Hangisi uygunsa ona uyum sağlıyoruz işte ablamda online dinliyor dersleri

Ablam +50 üzeri kişilere öğretiyor. Hiç zorlanmadım onun da verdiği mutluluk başka demişti. Zorluğu sana değil karşındakine bence. Sonuçta öğrenmeye çalışan o
Evdekinden öğrenmek zor canım, yabancıdan çekince olduğu için öğreniliyor. Ben eşimin mahreçleri düzelsin diye dinliyordum, sonunda iş kavgaya varıyordu her hatamda durduruyorsun diyordu

Evdekinden öğrenmek zor canım, yabancıdan çekince olduğu için öğreniliyor. Ben eşimin mahreçleri düzelsin diye dinliyordum, sonunda iş kavgaya varıyordu her hatamda durduruyorsun diyordu
Yok yavrum ablam anneme ve Kayınvalidesine öğretti. Öğretmek için zamanı olmuyor zaten ama rica eden yakınlarına öğretti. Annem de zor olur senden öğrenemem dedi ablama ama çok güzel öğrendi. Mahreçli öğretti hepsine
Kocaya Kur'an öğretilmez. kocadan araba öğrenilmez hahahah

Bugun baslicam yeni kitabimi atarim

Allah razı olsun ablandan Kocadan hoca olmaz

Ben de eşime diyordum sana öğreteyim diye, vazgeçtim

Günaydın herkese

Plaka gibi bişey var kitabın arasına koyuluyor, onu kullanan arkadaşım vardı memnundu.

TeraziBurcu hoşgeldiniz.Sayfanın personelden sorumlu müdürü olarak kimsin, nerelisin, kaç yaşındasın, ne işle meşgulsün, medeni durumun vs vs bilgileri bizimle paylaşırsan seviniriz

Merhabaaa. 32 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. Evli ve bir kedicik annesiyim. Muhasabe sektöründeyim.

Ben de eşime diyordum sana öğreteyim diye, vazgeçtim

Bana da eşim öğretecek inşallah diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…