Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canlarEki Görüntüle 3075119
Eki Görüntüle 3075120
DARUL EYTAM BİLECİK
Bilecik’in Söğüt ilçesinde yer alan Dar’ül Eytam. Sultan II. Abdülhamid tarafından 1905 yılında savaş yetimi çocuklar için inşa ettirdiği bina, yetimhane olarak uzun yıllar hizmet vermiş. Bölgede yer alan Hamidiye Cami ve Hamidiye İdadisi ile aynı dönemde binaya ek olarak yapılan yurt, iki katlı mimari plana sahip.
Merdiven ve döşeme gibi iç yapılarının ahşap malzeme kullanılarak inşa edildiği Dar’ül Eytam, 2008 yılında restore edilerek, Milli Eğitim Bakanlığı’nca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne tahsis edilen Dar’ül Eytam, günümüzde başka yerlerde hala Darul Eytam Vakfı olarak hizmet veriyor.
Yeni Bir haftadan Herkese Günaydınlar
Güzel haberler alacağını bir hafta olsun inşallah
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
E Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
@berresuu
yet07
mmelisaa
Aaa acaba neden
GunaydinEki Görüntüle 3075119
Eki Görüntüle 3075120
DARUL EYTAM BİLECİK
Bilecik’in Söğüt ilçesinde yer alan Dar’ül Eytam. Sultan II. Abdülhamid tarafından 1905 yılında savaş yetimi çocuklar için inşa ettirdiği bina, yetimhane olarak uzun yıllar hizmet vermiş. Bölgede yer alan Hamidiye Cami ve Hamidiye İdadisi ile aynı dönemde binaya ek olarak yapılan yurt, iki katlı mimari plana sahip.
Merdiven ve döşeme gibi iç yapılarının ahşap malzeme kullanılarak inşa edildiği Dar’ül Eytam, 2008 yılında restore edilerek, Milli Eğitim Bakanlığı’nca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne tahsis edilen Dar’ül Eytam, günümüzde başka yerlerde hala Darul Eytam Vakfı olarak hizmet veriyor.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
E Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
@berresuu
yet07
mmelisaa
Hiç bilmiyorum valla canımAaa acaba neden
Ben tosbağa koyacaktım okuma hızıma ithafen sonra dinazora döndümKim o dinozor
Günaydın ❤Eki Görüntüle 3075119
Eki Görüntüle 3075120
DARUL EYTAM BİLECİK
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
E Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
@berresuu
yet07
mmelisaa
Aminnnnnn, birazcik da dinlenebilecegimiz bir hafta olsunnnnEki Görüntüle 3075119
Eki Görüntüle 3075120
DARUL EYTAM BİLECİK
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
E Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
@berresuu
yet07
mmelisaa
KokoreçtendirRüyamda Frankensteın kovalıyordum buna uyumadan hemen önce okuma yapmam mı yoksa gece gece yediğim kokoreç mi sebep oldu bilmiyorum ama kabustu
Günaydın aminn inşallahEki Görüntüle 3075119
Eki Görüntüle 3075120
DARUL EYTAM BİLECİK
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
WOMAN
Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
E Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
@berresuu
yet07
mmelisaa
Ay bir de o hayalet gibi yakalanmıyor daRüyamda Frankensteın kovalıyordum buna uyumadan hemen önce okuma yapmam mı yoksa gece gece yediğim kokoreç mi sebep oldu bilmiyorum ama kabustu