- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Rabbim kolaylık versin canımSelam kızlar
21.00'de sınavım var bana şans dileyin
Bol şans diliyorumSelam kızlar
21.00'de sınavım var bana şans dileyin
Hayırlı olsunTeşekkür ederim kızlargeçtim
Bugün ve yarın temizlik yapacağım, akşamları ancak okuyabilirim
Keyifli okumalarEki Görüntüle 3074457 Bu arkadaşa başladım bugün
Bitirince düşüncelerimi paylaşmaya çalışırım mutlakaHayırlı olsun
Keyifli okumalarBen de okudum bu kitabı. Bitirdikten sonra kitap hakkında ne düşüneceğinizi merak ediyorum. O.Pamukun başka hangi kitaplarını okudunuz ?
Cevdet beyi okuyalı çok uzun zaman oldu çok detaylı hatırlamıyorum.Kirmizi Saçlı Kadın da kısa oldugundan sıkmıyordu.Kafamda Bir Tuhaflık var hacimli bir kitap tabi biraz sabır gerekiyor. Ama edebi açıdan bu diğer iki kitaba göre bi tık daha iyi bana göre .Bakalim siz ne düşüneceksinizBitirince düşüncelerimi paylaşmaya çalışırım mutlakaDaha önce 'Kırmızı Saçlı Kadın' ve 'Cevdet Bey ve Oğulları' isimli iki romanını okudum. Kırmızı Saçlı Kadın romanını beğenmiştim ama diğerini yarım bırakmamak ve bitirmek için bayağı çaba sarf ettim
Sana zorsa herkese zordur.gecmis olsunZordu beah
Hiç umudum yok
Tarz olarak aynıydı ama iyi hazırlanmış sorular, beğendimSana zorsa herkese zordur.gecmis olsunGeçen yılki giyimiydi sorular
Sağol can TeyoBen de iyiyim şükür. Bu aralar suskun gibisin o yüzden merak ettim seni
Evet canım ne okuyacağıma az çok karar verdim. Sen belirledin mi
Oooo çok adapte gördüm seniEvet canım ne okuyacağıma az çok karar verdim. Sen belirledin mi
İvetOooo çok adapte gördüm seni
Hedefini sormuyorum, rakibiz sonuçta
Bende bir tane belirledim sadece
Haziran'da girerken elimdeki kitabı bitirmeye çalışıyorum, ama olurda bitmezse yarım bırakacağım. Sıfırdan başlarız diye düşündüm
4 müİvetşimdilik 4 kitap belirledim bakalım
Kalın değiller, hem belki okuyamam4 müBu sene daha bir kere ayda 4 kitap okudum
Ama Haziran'da aşacağım inşallah
İade edip sitesinden alsanız. Fark çok fazlaymış cidden.Ben bugünlerde şanssız bir dönemdeyim zatenYarışmayı da kazanamam. Bugün bir butikten 489 liraya bilindik bir markanın ceketini aldım. Fiyatının farklı olabileceği hiç aklıma gelmedi. Eve gelince sitesinden baktım 310 lira Merkür gerilemesi beni fena çarptı