Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımTayinimiz çıkmış şaşkınım şuan hiç beklemiyorduk. Var mi Eskişehirli aramizda eskisehir yolcusuyum şuan
Ben Eskişehir deyim canım şimdilik hayırlı olsun güzel bir şehirTayinimiz çıkmış şaşkınım şuan hiç beklemiyorduk. Var mi Eskişehirli aramizda eskisehir yolcusuyum şuan
Sagolasin canımHayırlı olsun canım
Sagol canim ay nasıl sevindim sana bir takım sorularım olabilir ilerleyen zamanlardaBen Eskişehir deyim canım şimdilik hayırlı olsun güzel bir şehir
Hayırlı uğurlu olsun canımTayinimiz çıkmış şaşkınım şuan hiç beklemiyorduk. Var mi Eskişehirli aramizda eskisehir yolcusuyum şuan
Tabi canım ne zaman istersen sor çekinmeSagolasin canım
Sagol canim ay nasıl sevindim sana bir takım sorularım olabilir ilerleyen zamanlarda
Sağol canımHayırlı uğurlu olsun canım
Tesekkur ederimmmTabi canım ne zaman istersen sor çekinme
C Capanin Gururu Teyom ın Levini sevme nedeni ahsjsksLevin iyi çocuktu aslında ,yalnızca bir kusuru vardı,Köyünü fazla seviyordu
Ahsjsjs tüh görüşemeden gidiyosun yaniTayinimiz çıkmış şaşkınım şuan hiç beklemiyorduk. Var mi Eskişehirli aramizda eskisehir yolcusuyum şuan
EvetYaz birden mi geldi arkadaşlar bu ne sıcak ya
Bunaldım akşam akşam
Yanlış alıntı, gecikmeli bilgiHayırlı olsun canım benim, Life light orda ama taşınacak
Hayırlı olsun canımTayinimiz çıkmış şaşkınım şuan hiç beklemiyorduk. Var mi Eskişehirli aramizda eskisehir yolcusuyum şuan
Yaz bir geldi pir geldi. Eriyoruz, yanıyoruz, güneş kremleri fayda etmez olduYaz birden mi geldi arkadaşlar bu ne sıcak ya
Bunaldım akşam akşam
Kukrim bunu sana yazmıştım ben ama ne alıntı ne etiket eklemişim, şapşl benYaa şaşırdım şimdi. Bende şöyle oluyor çünkü;
Eki Görüntüle 3073910
Kaydetmiş oluyor son açtığım kitapları ve seçtiğimde kaldığım yerden devam edebiliyorum okumaya. Hatta açmadıklarımı da kitaplık kısmına kaydetmiş.
Aa hiç görmemişim bendeKukrim bunu sana yazmıştım ben ama ne alıntı ne etiket eklemişim, şapşl ben