- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Olsun kuzum.evde temizlik yapıyorum sen nasılsın
ben de işteyim çalışıyorum. amcalar geliyo bugün şansıma hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun kuzum.evde temizlik yapıyorum sen nasılsın
Ben de inşallah bu sefer liste yapmayı düşünüyorum. Ona bağlı kalacağım inşallah, o şekilde daha verimli oluyor okumalarımhazirana bomba gibi geleceğim bu ay kitap bitmedi
Hepsi de cok guzel kitaplarKütüphanemdeki kitapları bitirmeye and içmiştim halbuki Eki Görüntüle 3073749
Uğraştırmayın beni deben de işteyim çalışıyorum. amcalar geliyo bugün şansıma hep
Dünyevi bir haz için üzülme canım kitaplığımdaki kitaplarımı okumayı bitirince ben de kütüphaneye gideceğim inşallahGayet güzel anlattın canım
Ben en azından klasiklerimi kendim almaya çalışıyorum. Diğer kitapları alamıyorum, çalışmadığım için de bütçe ayıramıyorum şimdilik.
Evet burda da 15 gün, 3 kitapla sınırlı, bazen burda veya başka sitelerde gördüğüm, çok önerilen kitaplara rastlayınca acayip mutlu oluyorum. Ben aslında isterdim almayı, üzülüyordum başta ama kütüphanelere gitmek, ordaki kitapları alıp okumak kitap almaktan daha güzelmiş onu anladım
Ben de 2 haneli rakamlara düşüremedim dahaBen tek tek almıştım seri olarak bir ara 140'a kadar düşmüştü. 2021 de aldığım kitapları 3 yılda zor bitiririm
Ben seni ne zaman görsem günde 5 kitap bitirmiş oluyorsun arkadaşımhazirana bomba gibi geleceğim bu ay kitap bitmedi
Aynen artık üzülmüyorum baya kitabım var zaten okunmamış, ama klasiklerimi tamamlamak istiyorum o yüzden kütüphaneden klasik almamaya çalısıyorumDünyevi bir haz için üzülme canım kitaplığımdaki kitaplarımı okumayı bitirince ben de kütüphaneye gideceğim inşallah
Ben de 2 haneli rakamlara düşüremedim daha
Akşama çaylı kahveli hali gelcek efenimMerhaba en sevdiğim grup kategorisinde tüm zamanların en iyi grubu ödülünün sahipleri bu ara tez teslim işleri ve evden uzak yaşama sıkıntıları sizden ve kitaplardan ayrı düşürdü beni. Haziran daha normal bir ay olsun evime geçeyim diye duadayım. Güzel enerjilerinizi bekliyorum. Elimde Gazali var selam söylüyor.
Bişey diyeceğim vronsky miydi neydi ondan daha iyi değil mi ama bu
Gazap üzümleri ni bende istiyorumKütüphanemdeki kitapları bitirmeye and içmiştim halbuki Eki Görüntüle 3073749
Bir arkadaşm Vronskiy için o ne öyle tereyağı gibi diyodu sapsarı ahahhaBişey diyeceğim vronsky miydi neydi ondan daha iyi değil mi ama bu