- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Vronsky esmer kaytan bıyıklı değil miydi calci atmıştı onuBen ona kıyasla dedimBir arkadaşm Vronskiy için o ne öyle tereyağı gibi diyodu sapsarı ahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vronsky esmer kaytan bıyıklı değil miydi calci atmıştı onuBen ona kıyasla dedimBir arkadaşm Vronskiy için o ne öyle tereyağı gibi diyodu sapsarı ahahha
Bıyık evet ama esmer değil sarı bayaaaVronsky esmer kaytan bıyıklı değil miydi calci atmıştı onuBen ona kıyasla dedim
Tam atacaktım ben ikisini de beğenmedim ya ama filmi biraz izledim Levini sevdim, fotoğrafta hiç hoş durmuyor ahaj
Beraber okuyalımGazap üzümleri ni bende istiyorum
Levin iyi çocuktu aslında ,yalnızca bir kusuru vardı,Köyünü fazla seviyorduTam atacaktım ben ikisini de beğenmedim ya ama filmi biraz izledim Levini sevdim, fotoğrafta hiç hoş durmuyor ahaj
Olur Haziran da okuyalımBeraber okuyalım
Ve TırpanınıLevin iyi çocuktu aslında ,yalnızca bir kusuru vardı,Köyünü fazla seviyordu
AnlaştıkOlur Haziran da okuyalım
Böyle konuşunca yeniden okuyasım geliyor benim kitabıVe Tırpanını
Al birini, vur ötekineBişey diyeceğim vronsky miydi neydi ondan daha iyi değil mi ama bu
Evet baya sarmıştı beni de. Keyifli okumalarKitap çok akıcı ve güzel, yarıladımEki Görüntüle 3074079
Levinsiz yerleri okurum ancaBöyle konuşunca yeniden okuyasım geliyor benim kitabı
Ve tırpanı...Levin iyi çocuktu aslında ,yalnızca bir kusuru vardı,Köyünü fazla seviyordu
Gördükçe bileniyorum ben buna şu bakışlara bak
Çok çektik o tırpandan mağduruz da mağduruzAynısını yazmışım hahahaha
Uğraştırmayın beni de