- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
YooooKonuşmadık mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YooooKonuşmadık mi
Ben yarinki sohbette daha önce yazdıklarımı kopyala yapıştır yapsam ayıp olur mu. Sonuçta fikirlerim değişmedi aynı
Daha önce derken Öff konuştuk mu konuşmadık mıBen yarinki sohbette daha önce yazdıklarımı kopyala yapıştır yapsam ayıp olur mu. Sonuçta fakirlerim değişmedi aynı
Yok toplu sekilde konuşmadık. Sadece her okuyan kişi aldığı hazı yazınca biz de o esnada fikrimizi beyan ettik. Ve bu sıklıkla tekrar ettiDaha önce derken Öff konuştuk mu konuşmadık mı
Ben de konuşuldu diye hatırlıyorum niyeyseKonuşmadık mi
Hala annemlerde oldugum icin cok rahatız keyfimiz yerinde evime gecince gorcem günümüK Kitapkontesi bebisle yeni hayatınız nasıl gidiyor. Abisi alisti mi kardeşine seviyorum adı altında gizli gizli etini kopartır gibi mincirmalar başladı mi
Yerdeniz Büyücüsü'nün serisini mi okuyacaksın?Bu kütüphaneyi çok seviyorum ne ararsan var
Eki Görüntüle 3071238
Teşekkür ederimŞimdiden keyifli okumalar
Konuştuk bence ama gizli güçler tüm delilleri yok ettiBen de ben de
Kendi kuşundan da korkmazsın be AspasiaaYok uğur böceğini elime alabiliyorum ama onun dışındaki tüm küçük hayvanları gördüğüm an bile huylanıyorum. Ben bebekken piknikte eglenmeye dalmışlar beni unutup, bana baktıklarında karıncalar sarmış beni ordan kalma travma olabilir Bizim kuşu hergun kafesten salıyorum gelip kafama omuzuma konuyor korkudan gözümü kapatıyorum.
Evet bak çiçek oluruz teşekkür ederim
Kafamdan ateşler çıkıyor şöyan
Konuştuk hemde çokKonuşmadık mi
Minik hayvanciklardan korkuyorum Ama büyüklerde problem yok. Kedi köpek, at v.s çok severim .Cüsse küçüldükçe korku artıyor, ters orantılıKonuştuk bence ama gizli güçler tüm delilleri yok etti
Kendi kuşundan da korkmazsın be Aspasiaa
Konuştuk hemde çok
Uff bende öyleyim ya seni çok iyi anlıyorum, böceklerden kurtulmak için kutuplara yerleşip Minnoş ayılarla yaşayabilirimMinik hayvanciklardan korkuyorum Ama büyüklerde problem yok. Kedi köpek, at v.s çok severim .Cüsse küçüldükçe korku artıyor, ters orantılı
Evet inşallah. Baktım serinin tüm kitapları vardı, bir ara pdf okuyacaktım. Kütüphanede görünce alayım dedim.Yerdeniz Büyücüsü'nün serisini mi okuyacaksın?
Ay evet ben de öyleyim. Özellikle Hamam böceği görünce gün içinde sürekli kendimi kontrol ediyorum, bir yerimde böcek mi var diyeMinik hayvanciklardan korkuyorum Ama büyüklerde problem yok. Kedi köpek, at v.s çok severim .Cüsse küçüldükçe korku artıyor, ters orantılı
Peki omuzuma her konduğunda üstüme bi güzel şey etmesine ne dersinUff bende öyleyim ya seni çok iyi anlıyorum, böceklerden kurtulmak için kutuplara yerleşip Minnoş ayılarla yaşayabilirim
Ama yine de senin kuş olayini oturup ciddi ciddi konuşmalıyız
Sana bir şeyler anlatmak istiyor olabilirPeki omuzuma her konduğunda üstüme bi güzel şey etmesine ne dersin