- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Maşallah Öndeki güzel ayaklı minnoş bizi kesiyorEki Görüntüle 3055744
Hdi kızlardanda günaydın o zaman calci reis seni mi kıracagıızz bü maşallahh alırız kitap dostlarımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Öndeki güzel ayaklı minnoş bizi kesiyorEki Görüntüle 3055744
Hdi kızlardanda günaydın o zaman calci reis seni mi kıracagıızz bü maşallahh alırız kitap dostlarımız
Aynen gozler ferfecir sagol canımMaşallah Öndeki güzel ayaklı minnoş bizi kesiyor
Allah razı olsun kuzum amin inşallahMaşallah canım. Rabbim nazardan saklasın
Limonsuzum teşekkür ederimmmAllahım ya bakışlara o ayaklara bak maşAllah maşAllah
Kırk bin kere masalllhhhhçok tatlılarEki Görüntüle 3055744
Teşekkür ederizz canım benimKırk bin kere masalllhhhhçok tatlılar
Oyşsss maşallahEki Görüntüle 3055744
Yok canım ne kızması şaşırdım sadeceBu kadar yoğunluğun arasında nasıl fırsat bulup rüyana girmişim bilemiyorum . Rüyanda ne yapıyordum kızmış gibisin de
Hiçbiri uymadı beni amma da kisaltmissinYok canım ne kızması şaşırdım sadece
Doğru söyle beyaz tenli, siyah saçlı, 1,58 boylarında mısın ?
Ohh rahatladım, uysaydı korkardımHiçbiri uymadı beni amma da kisaltmissin
Ben daha önce okuduğum için okumadım tekrar. Bir de Ramazan da ve temmuz Ağustos gibi topik çok sakin oluyor okumalar azalıyorGeçen akşam 70lerinde bir aile büyügümüzle Fedailerin Kalesi Alamut hakkında konuştuk uzun uzun .O da okumuş. Tamamen zıd görüşlerde olduğumuz halde çok keyifli bir sohbet oldu.
Farkettim de topikte bu ayın kitabını okuyan çok az kişiyiz
Taze kan lazımBen daha önce okuduğum için okumadım tekrar. Bir de Ramazan da ve temmuz Ağustos gibi topik çok sakin oluyor okumalar azalıyor
BilemedimTaze kan lazım
Aynen ya kuran okumaları artıyor, uyku düzeni şaşıyor, temizlik, iftar misafirliği derken çok okunamıyor ben Alamutu bitirirsem sevineceğimBen daha önce okuduğum için okumadım tekrar. Bir de Ramazan da ve temmuz Ağustos gibi topik çok sakin oluyor okumalar azalıyor
Bir bildirim bu işi çözerBilemedim