- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
EvaaaaaaÇiçeğin miyim gerçekten
Eki Görüntüle 3052255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvaaaaaaÇiçeğin miyim gerçekten
Eki Görüntüle 3052255
Büyüdükçe çok tatlı ve çok komik bir çocuk olmadı mı yaEvaaaaaa
Anne - baba ne kadar güler yüzlüyse bu o kadar ekşi suratlı ahahahahaBüyüdükçe çok tatlı ve çok komik bir çocuk olmadı mı ya
Bi videosu vardı annesi kumandayı elinden aldı diye kendini koltuktan yere atarak ağladığı, favorim oAnne - baba ne kadar güler yüzlüyse bu o kadar ekşi suratlı ahahahaha
Çocuğa hiç niyetim yokken evayı gördükçe çocuk yapasım geliyordu benimÇiçeğin miyim gerçekten
Eki Görüntüle 3052255
Womeen womeen (hanim hanim ) daha nelerr
+1
Bulunduğumuz durumdan mutlu olmayı öğrenmeliyiz wumıncığım
Bencede değişebilir. Bır ara değiştircez dediniz kaldı öyle heralde.Bulunduğumuz durumdan mutlu olmayı öğrenmeliyiz wumıncığım
DeğişmeyecekBencede değişebilir. Bır ara değiştircez dediniz kaldı öyle heralde.
Hic de mutlu oluncak bir isim degil ki ama bu Ustelik anlami da havlamak, ulumak vs vsBulunduğumuz durumdan mutlu olmayı öğrenmeliyiz wumıncığım
Köpeleri sevdiğini sanıyordumHic de mutlu oluncak bir isim degil ki ama bu Ustelik anlami da havlamak, ulumak vs vs
Seviyorum cok seviyorum ama kitap kulubunun adi neden howl ki? Valla cinslik yapmak istemiyorum meraktan soruyorumKöpeleri sevdiğini sanıyordum
Öyle karar verdimSeviyorum cok seviyorum ama kitap kulubunun adi neden howl ki? Valla cinslik yapmak istemiyorum meraktan soruyorum
Neden?Değişmeyecek
Neden bu kadar sorun oldu? Neyi irdelediniz anlamadım. Değişmeyecek demişNeden?
Bi isim değişikliğinin sorulması konusulmasi neden sorun oluyor ki. Bı ara konuşulup öylece kaldı. Belki şimdide değişebilir diye sordum. Sadece değişmeyecek denmesine neden diye soruyorum.nicin rahatsız olundu anlamadım..herkesin herşeyi sorup konuştuğu bı grup olunduğunu düşünüyordum. Kararların sorgulanmadigini bilmiyodum.Neden bu kadar sorun oldu? Neyi irdelediniz anlamadım. Değişmeyecek demiş