Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayfer Tunç ne yazsa okunur. Hangi kitabını okursanız okuyun pişman olmazsınız.Ben de suzan defter ve kapak kızını merak ediyorum, sepete eklemiştim hatta
Halâ tam anlamıyla yerleşemedin miAyfer Tunç'un Aziz Bey Hadisesi kitabını okumuştum. Birkaç kitabını daha aldım ama şu an hatırlamıyorum hangileriydi. Ben de sevmiştim. Kitaplarım hala kolilerde ve bende unutkanlık başladı.
Sadece kitaplığımız kaldı. Onu da temmuzdan sonra almayı düşündük. Biraz yorduk bütçeyiHalâ tam anlamıyla yerleşemedin mi
Olsun onu da halledersin zamanla. O kadar yerleşmişsin ya bu bile çok iyiSadece kitaplığımız kaldı. Onu da temmuzdan sonra almayı düşündük. Biraz yorduk bütçeyi
İnşallah canım. İnsanı epey yoruyorOlsun onu da halledersin zamanla. O kadar yerleşmişsin ya bu bile çok iyi
Ayfer Tunç a bir şans vermeliyiz o zamanAyfer Tunç ne yazsa okunur. Hangi kitabını okursanız okuyun pişman olmazsınız.
Değerlerinizi olcturdunuz mu ,B12 eksikliğinden olabilir. Ya da kafanız çok dolu .Ayfer Tunç'un Aziz Bey Hadisesi kitabını okumuştum. Birkaç kitabını daha aldım ama şu an hatırlamıyorum hangileriydi. Ben de sevmiştim. Kitaplarım hala kolilerde ve bende unutkanlık başladı.
Ben yatarak okuyorum boynum ağrıdığında ya da minderle yüksek tutuyorum kitabıHerkese merhabalar. Size bir sorum olacak bu aralar biraz fazla kitap okuyorum ve aşırı boyun ağrısı çekiyorum kitaba eğilmekten sanırım. Siz okuma yaparken boyun yastığı kullanıyor musunuz? Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı internetten sipariş için
Hayırlı olsun şimdiden.İyi geceler dostlar Kusura bakmayın sınavdı çalışmaydı biraz ihmal ettim burayı, ama bakalım yakında otriniz asistan doktor olabilir, dualarınıza talibim
Teşekkür ederim, psikiyatri inşallahHayırlı olsun şimdiden.
Branş ?
Hastalarinda sikayetlerini begenmezsin artikTeşekkür ederim, psikiyatri inşallah
Burası kitap topiği sakın burada saçmalamaya kalkma. Şimdi gider misin buradanHastalarinda sikayetlerini begenmezsin artik
Konudan engelleyebilirsin calci konu sahibi olarak ki geçerli bi sebep benceBurası kitap topiği sakın burada saçmalamaya kalkma. Şimdi gider misin buradan
Kalkmış o. Prolarınkini de almışlarKonudan engelleyebilirsin calci konu sahibi olarak ki geçerli bi sebep bence
Bu üslupla böyle bir topiğe yazmaya utanmadınız mı? Hayır merakımdan soruyorum.Hastalarinda sikayetlerini begenmezsin artik
Kalktıysa da niyet belliMune prolardan konuda üye engelleme kalktı mı?