- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Hadi gözünüz aydınGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Tünaydın canlar
Sabah 1.5 saat kitabımı okumanın verdiği huzur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözünüz aydınGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Gözünüz aydınGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Maşallah çok şükür canımGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Hayırlı olsn 3. Aya kadar dayanablmiştim tavsye ederim durabildigin kadar durMutluluk, şaşkınlık, korku hepsi bir arada gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Topic i meşgul ettim kusura bakmayın. Dayanabilirsem kimseye söylemeyeceğim ama insan birileriyle de paylaşmak istiyor. İyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Gözünüz aydinnnndarısı banaGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Teşekkür ederim. Benim de hedefim o yöndeHayırlı olsn 3. Aya kadar dayanablmiştim tavsye ederim durabildigin kadar dur
Gözünüz aydın ❤Gece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Gözünüz aydınGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Oyyy çok şükür ya giremedim ama aklım sizdeydi gözünüz aydın calcim Allahım analı babalı büyütsün inşAllahGece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyi
Diğer kitapları bilmiyorum ama Körlük u neden temmuza sakladığını merak ettimLaf attim havaya. Bozmadi hala
Hangi kitaba baslasam
Elimde
Dogan Yarici- Is odasi
Bahadir Yenisehirlioglu - Beyaz Usta ,Siyah cirak
Var. Birde körlük var ama onu temmuza sakliyorum
Ucakda okumak icin ve kendimin olan tek okumadigim kitap o kaldi elimdeDiğer kitapları bilmiyorum ama Körlük u neden temmuza sakladığını merak ettim
Anladım havayla ilgisi yok yani. Aslında var da benim düşündüğüm anlamda yokUcakda okumak icin ve kendimin olan tek okumadigim kitap o kaldi elimde
Ne dusundun merak ettimAnladım havayla ilgisi yok yani. Aslında var da benim düşündüğüm anlamda yok
Havalar ısınınca geniş geniş okuyacaksın diye düşündümNe dusundun merak ettim
Burdan C Capanin Gururu Teyom a el salliyorumNisan :
1- Michael Énde - Momo ( 300 Sayfa)
2- Matt Haig - Gece yarisi kütüphanesi ( 282 Sayfa )
3- Yelda Karatas - Safran cicegi (107 Sayfa )
4- Hakan Günday- Az (349 Sayfa)
Evvet çok iyi ve ünlü bı psikiyatrist . Bende Cook severek okudum tüm kitaplarını bı tek masumlar apartmanı kaldı okumadığım..kral kaybederse kitabını tavsiye ederim..Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Günahın Üç Rengi kitabını okudum. Açıkçası kadına karşı çok önyargılı yaklaşmişım. Kütüphaneden Sefiller'i alırken yanında laf olsun diye aldığım kitaplardı. Ama severek okudum. Ben diziler sayesinde kitapları tuttu diye düşünüyordum ki meğer diziler kadının kitapları sayesinde başarılıymış. Dizilerdeki psikiyatrist tiplemesi bana idealize edilmiş geliyordu. Anlattığına göre kadının kendisi zaten öyle bir psikiyatristmis. Ayıp etmişim valla