Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç, daha çok başındayım sadece yollarda okuduğum için biraz uzun sürer. Ama konu nereye bağlanacak, ne kadarı gerçek ne kadarı değil merak ediyorum.Eleadora Alamut nasıl gidiyor ?
Ayy inşallah artar duamdasınSağ ol canım şaşkınım tabii. 6 yıldır istiyoruz. Son iki yıldır hiç şüpheli bir durumum bile olmadı. Daha önce söylemiştim geçen ay tüp bebek için ön görüşmeye gittim ama tedaviye başlamadım. Doktor mu uğurlu geldi bilemiyorum
Allah gönlüne göre versin canım Güzel haberler verirsin bize de inşallah
Mrsay ben kaçırmışım hamilesin galiba umarım çok sağlıklıdır, kat kat artmış sonuçlar alırsın
İnşallah, teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinAyy inşallah artar duamdasın
Özellikle bizim toplumumuzdaki gibi bazı insanlarin hassasiyetlerinin nasıl istismar ve de manipüle edildiginin bilincine varılması acısından iyi bir kitap bence. Bir de felsefe ,coğrafya, tarih bunalrın hepsi var içinde.Çok ilginç, daha çok başındayım sadece yollarda okuduğum için biraz uzun sürer. Ama konu nereye bağlanacak, ne kadarı gerçek ne kadarı değil merak ediyorum.
Okurken çok keyif aldım uygulamadan okumuştumİyi akşamlar herkese
Oblomov a devam ben yazı puntosu çok küçük ilk defa böyle kitaba denk geldim zorluyor okurken Eki Görüntüle 3048875
Günaydın bende daha üçüncü kitabimdayim hiç verimli gecmiyo bu ay. Bu ara acilirim belki birazGünaydın kitap kurtları bu ayı 5 kitap bitirirsem ne mutlu bana inanılmaz yogunum..sebze ekimine başladım yorgun oluyor hemen uyuyorum malesef
Bunu bi yerden tanıyorum ülke değil ama şehir adı lazım değil baş harfi “E”Oyle sacma bir ulkede yasiyorum ki. Sabah 12 dereceye uyandik. Iyi dedim güzel olacak hava. Saat ilerledikce oglene 6 derece olacakmis
Sacmaligin daniskasiBunu bi yerden tanıyorum ülke değil ama şehir adı lazım değil baş harfi “E”
Tabi ki bizimle paylaşacaksın aşk olsun ne meşgul etmesiMutluluk, şaşkınlık, korku hepsi bir arada gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Topic i meşgul ettim kusura bakmayın. Dayanabilirsem kimseye söylemeyeceğim ama insan birileriyle de paylaşmak istiyor. İyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Gece 3 4 gibi geldi kızımız. Çok şükür anne de bebek de çok iyiSağlıkla gelsin. Devlette ilk adım normal doğum ne kadar uzun sürerse sürsün eğer anne ve bebeğin sağlığına engel bir durum yoksa. İnşallah doğmuştur şimdiye