- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Sağ salim hayırlısıyla kavuşun inşallahKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ salim hayırlısıyla kavuşun inşallahKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Sağlıkla gelsin miniğinKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Su azalması benim de bu sebeple yatışım yapılmıştı doktor eve gönderemem demişti sonra vermişti suni sancıyıKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Sağ Salim gelsin inşallah minnoşun canım sağlıcakla kavuşun
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kavuş yavruna.
Sağ salim hayırlısıyla kavuşun inşallah
Cok sagolun kizlarSağlıkla gelsin miniğin
Hos geldinSu azalması benim de bu sebeple yatışım yapılmıştı doktor eve gönderemem demişti sonra vermişti suni sancıyı
Saglikla gelsin.Cok sagolun kizlar
Bu kadar durduguna sukrediyorumHos geldin
Saglikla gelsin.
Iki hafta daha bekleyip boga burcu olsaymis
Koc burcu da iyidir caliskan olur.Bu kadar durduguna sukrediyorum
Güle güle oku canım harika görünüyorlarSizlere cicilerimi takdim edeyim Beni gaza getiren C Calcifer Levaiz Life light Eleadora UcanSupurge Eki Görüntüle 3048115
Ve inatçıKoc burcu da iyidir caliskan olur.
Sağlıkla gelsin bebeğin canımKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Onu da yazacaktim da sonra vazgectim kocan mi koçGüle güle oku canım harika görünüyorlar
Ve inatçı
Yarın mı çok heyecanlı ya Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahKontrole geldim bugun.kizcemin suyu azalmis doktorum bekletmek istemiyor daha fazla.yarin sezeryanla kizima kavuscam insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlar
Gaz işlerine bakılır ihtiyacı olan söylesinSizlere cicilerimi takdim edeyim Beni gaza getiren C Calcifer Levaiz Life light Eleadora UcanSupurge Eki Görüntüle 3048115
KızımOnu da yazacaktim da sonra vazgectim kocan mi koç
Insallah cok tesekkur ederimbiraz minnak dogacak galiba. Cani sagolsun da hayirlisiyla gelsin bakalimYarın mı çok heyecanlı ya Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Muhteşemler keyifle okuSizlere cicilerimi takdim edeyim Beni gaza getiren C Calcifer Levaiz Life light Eleadora UcanSupurge Eki Görüntüle 3048115
Aaa daha çok küçük ya