Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeMerhaba
Ramazana adapte olamadım sanırım hiç kitap okuyamıyorum
Maşallah
Ah keşke şunu yapabilsem. Gündüz uykusu diye bir şey hiç yok bende. Nasıl özeniyorum uyuyakalanlaraBu aralar düzgün kitap okuyamıyorum. Ne zaman biraz uzanıp kitap okumaya karar versem 15 dakika sonra şu şekildeyim
Ben de eskiden hiç uyuyamazdım, gündüz uyuyabilenlere çok özenirdim ama artık istemesem de uyuyakalıyorum gündüz uzanınca. Bence özenilecek bir şey değilmişAh keşke şunu yapabilsem. Gündüz uykusu diye bir şey hiç yok bende. Nasıl özeniyorum uyuyakalanlara
Bence gayet güzel hele otururken için geçer uyuyakalırsın yaBen de eskiden hiç uyuyamazdım, gündüz uyuyabilenlere çok özenirdim ama artık istemesem de uyuyakalıyorum gündüz uzanınca. Bence özenilecek bir şey değilmiş
Ben de dün başım vs ağrıyordu bugün de uykum vardı bi de arkadaşımı iftara çağırdım nerdeyse iki gündür hiç okumadımMerhaba
Ramazana adapte olamadım sanırım hiç kitap okuyamıyorum
İşte derse otururken için geçip uyuyakalınca biraz şey olabiliyorBence gayet güzel hele otururken için geçer uyuyakalırsın ya
Agatha?Bu arada bilin bakalım ben elimdeki kitap daha bitmeden hangi yazarın kitabına başladım
BravaAgatha?