- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam bey böyle sınırları zorlarEvet enişte benden kötü durumda kahve çay tabağında gibi olmuş neyseki kitap görünüyor
Kocam bey böyle sınırları zorlar
Okumaz mıyız ortak okuma yapıp üzerine bir de yorumladık o kitabıBitirdigimiz ktaplarin fotosunu mu atiyoruz ya ben yeniyim bilmiyorum
Kizlar "Körlük-Jose Saramago" okudunuz mu? O var kitapligimda okuyayim dedim ama nasildir guzel mi? Tavsiye eder misiniz?
Şahane biraz geç açılıyor ama bittiğinde iyi ki okudum diyeceksin hatta ben yarım bırakmıştım ortak okuma olunca el mecbur okuyayım dedim kitap bi açıldı pir açıldı elimden düşüremedimBitirdigimiz ktaplarin fotosunu mu atiyoruz ya ben yeniyim bilmiyorum
Kizlar "Körlük-Jose Saramago" okudunuz mu? O var kitapligimda okuyayim dedim ama nasildir guzel mi? Tavsiye eder misiniz?
Aaaa ben bunu okumuştum. Güzel idi.Yesilkahve esliginde
Bende cok sevdim azar azar okusamda Gece yarisi kütüphanesinden daha hizli ilerliyorAaaa ben bunu okumuştum. Güzel idi.
Bugün yapayım, yarın yapayım derken tamamen aklımdan çıkmasıMART BİLDİRİMLERİ
Eksik ya da yanlış olan var ise bildirsin lütfen.
Evet canım bu ayki ortak okumamızFedailerin Kalesi Alamut çok ilgimi çekti, bu ayın ortak okuması mı olacak?
Cancağzım bitmeyen kitapları tamamladığımız ay bildirim yapıyoruzMART
- İnsancıklar - Fyodor Dostoyevski (208 sf)
- Çocuğum ve Ben - Prof. Dr. Cihangir Özkınay (74 sf)
- Amok Koşucusu - Stefan Zweig (94 sf)
- Binbir Gece Masalları - ( devam ediyor)
Toplam 682 sayfa.
Ahh benn Mart ayındaki toplam sayfa sayıma ekleme yapınca sonuçta bir gariplik olmasın diye devam ettiğini belirtmek istemiştimCancağzım bitmeyen kitapları tamamladığımız ay bildirim yapıyoruz