- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Gazımı aldım kitap okumaya gidiyorumsen azimli kadınsın sen okursun sen bitirirsin aslanım life
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazımı aldım kitap okumaya gidiyorumsen azimli kadınsın sen okursun sen bitirirsin aslanım life
Gözün aydın çok sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin burası gebelik topigine dönsün inşallahArkadaşlar ilk geldiğimde dediğin gibi ben aylardır gebelik tpoiklerindeydim bu ay ilk defa buraya kaydolmustummm. Uğurlu geldiniz bana hamileyimmm çok sukkur
Ben de 4. ciltte hiç ilerleyemedim. Öncekileri teslim etmem lazım diye hızlıca okumuştum. Bunların iki ay süresi var. Bu ay biter mi bilmemSefiller batağındayım noterim bitmiyordu
Keyifli okumalarBir yemem diyenden bir de almam diyenden korkacakmışsın. Tasinicaz kitap almamam lazım derken bir sürü kitap aldım ama çok iyi ya tanesi neredeyse 7 liraya geliyor
Eki Görüntüle 3032845
TeşekkürlerKeyifli okumalar
4. Cilt bende kaçıncı sayfalara denk geliyor bilemedim ama daha hızlı ilerliyor kitap şu an son 200 sayfam. İkinci ciltte zor ilerleyen 100 sayfalık bir yer var acaba orda mısınBen de 4. ciltte hiç ilerleyemedim. Öncekileri teslim etmem lazım diye hızlıca okumuştum. Bunların iki ay süresi var. Bu ay biter mi bilmem
Keyifle oku neler aldın böyleBir yemem diyenden bir de almam diyenden korkacakmışsın. Tasinicaz kitap almamam lazım derken bir sürü kitap aldım ama çok iyi ya tanesi neredeyse 7 liraya geliyor
Eki Görüntüle 3032845
Aslında ben de sizdeki birinci cilt nerede bitiyor merak ediyorum. İlk üç cildin toplamı 900 sayfadan fazla ama son iki cilt yaklaşık 700 sayfa. Nereden bölmüşler kestiremedim. Fazla spoiler vermeden 3. Cilt T'nin tuzak kurduğu bölümle bitiyor4. Cilt bende kaçıncı sayfalara denk geliyor bilemedim ama daha hızlı ilerliyor kitap şu an son 200 sayfam. İkinci ciltte zor ilerleyen 100 sayfalık bir yer var acaba orda mısın
Biraz abartmış olabilirim. "Aa çok ucuz" mantığıyla yapılmış bir alış veriş oldu açıkçası ama güzel şeyler almış oldumKeyifle oku neler aldın böyle
1. Cilt marius’ u tanıtıp bitiyor 2. Cildin 1/3 ‘ini bitirmiş sayılırsın tahminimceAslında bende sizdeki birinci cilt nerede bitiyor merak ediyorum. İlk üç cildin toplamı 900 sayfadan fazla ama son iki cilt yaklaşık 700 sayfa. Nereden bölmüşler kestiremedim. Fazla spoiler vermeden 3. Cilt T'nin tuzak kurduğu bölümle bitiyor
Tamam şimdi oldu. Bende 3. Cildin tamamı Marius'a ayrılmış durumda. Yeni cilt 1830 ihtilaliyle başladı1. Cilt marius’ u tanıtıp bitiyor 2. Cildin 1/3 ‘ini bitirmiş sayılırsın tahminimce
Bir deneyeyim dediydimPüüü Allah seni iyi etsin senin nazar radarların ters etki ediyor diye başka nazarlar mı yönlendiriyorsun üstüme hemen şuralara üzerlik filan döşeyeyim
Beklenen gün
Gözün aydın olsun canım darısı bekleyen herkese nasip olsun
Ben de uygulamadan okudum kuzum tahmini yazdımTamam şimdi oldu. Bende 3. Cildin tamamı Marius'a ayrılmış durumda. Yeni cilt 1830 ihtilaliyle başladı
Hayırla gelsinArkadaşlar ilk geldiğimde dediğin gibi ben aylardır gebelik tpoiklerindeydim bu ay ilk defa buraya kaydolmustummm. Uğurlu geldiniz bana hamileyimmm çok sukkur
Bizde ikinci cildin başlarındaydı tuzak.Aslında ben de sizdeki birinci cilt nerede bitiyor merak ediyorum. İlk üç cildin toplamı 900 sayfadan fazla ama son iki cilt yaklaşık 700 sayfa. Nereden bölmüşler kestiremedim. Fazla spoiler vermeden 3. Cilt T'nin tuzak kurduğu bölümle bitiyor
Bizim sayfalarımız uyuyordu canım seninleBen de uygulamadan okudum kuzum tahmini yazdım
Monte CristoŞu an elimde
Doktor Ox’un deneyi
Monte cristo kontu
Uğultulu tepeler
Jane eyre
Küçük kadınlar
Ve Dorian Grayin portresi var sizce hangisine başlayayım, size sormak istedim
Oo keyifli okumalar, keşke benim olsalarBir yemem diyenden bir de almam diyenden korkacakmışsın. Tasinicaz kitap almamam lazım derken bir sürü kitap aldım ama çok iyi ya tanesi neredeyse 7 liraya geliyor
Eki Görüntüle 3032845
Çok teşekürler canım aminnnPüüü Allah seni iyi etsin senin nazar radarların ters etki ediyor diye başka nazarlar mı yönlendiriyorsun üstüme hemen şuralara üzerlik filan döşeyeyim
Beklenen gün
Gözün aydın olsun canım darısı bekleyen herkese nasip olsun
Baskanim kitabi okudum insallah musait olursam katilmak istiyorum
Bizim topigimiz bereketlidir❤❤ hayirli olsun saglikla gelsin insallah