Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fox da gündüz kuşağı programini bir hafta idare etmişti.Yahu bırak şarlatan bildiğin, ona mı yanayım ona inananlara mı bilemedim. Yani yazar statüsünde değil benim için böyle bir insan, bir de 6 tane mi ne kitabı var
Kesinlikle katılıyorum.Ben ona umut bağlayanlara daha çok üzülüyorum
Yani kocan sana saçma sapan bir kitapta okuduğun şeyleri yaptığın için altın alıp geliyor ve sen kendini değerli hissediyorsun ve mutlu oluyorsun
Bonus başkan 37 oldun heSağolasın aspasi çok teşekkür ederim
Jane Austen mı? Okudum benyeni kitabım Aşk ve Gurur okuyan var mı bu kitabı
Ard arda sırala gel kitapları ben ayda bir okuyunca karakterleri unutmuşumBen henüz 1.kitaptayım
Süper kaptanım ben de nisanda okurum o zaman3. bitirdim canım ben de. 4. nisan ayında okumayı planlıyorum
Ben okudumyeni kitabım Aşk ve Gurur okuyan var mı bu kitabı
Benim aklıma tuzlu su ile kazınmışYes beybi
Napıyo ki tuzlu suyla ? Yeni nesil sosyal medyanın şişirdiği içi boş kişiler pek ilgimi çekmiyor aslında merak ettim sosyal medyam yok uzağım birazBenim aklıma tuzlu su ile kazınmış
Ya o kadın nerde ünlendi tam emin değilim ama ben çevremde 5 - 6kadında gördüm kitabını hiç azımsanacak bir kitle değil korkunççççNapıyo ki tuzlu suyla ? Yeni nesil sosyal medyanın şişirdiği içi boş kişiler pek ilgimi çekmiyor aslında merak ettim sosyal medyam yok uzağım biraz
Dişil enerjini yükseltiyormuşNapıyo ki tuzlu suyla ? Yeni nesil sosyal medyanın şişirdiği içi boş kişiler pek ilgimi çekmiyor aslında merak ettim sosyal medyam yok uzağım biraz
Teşekkür ederim ,iyiyim iş güç koşturmaca. Sen nasılsın?Aspasiaa nasılsın ?