- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
3. bitirdim canım ben de. 4. nisan ayında okumayı planlıyorumNapoli serisinin 3.kitabını okuyorum. Ortak okuyanlar ne yaptı bu seriyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. bitirdim canım ben de. 4. nisan ayında okumayı planlıyorumNapoli serisinin 3.kitabını okuyorum. Ortak okuyanlar ne yaptı bu seriyi?
Allah şifanı versin canım oğlun toparlandı mı ?çok hastayım gelemiyorum
Yaklaşık %1ini okumuş sonuçtaBaşlamak bitirmenin yarısıdır, derler
Sağol kuzum evet toparlandı ben çöktümAllah şifanı versin canım oğlun toparlandı mı ?
Rabbim şifa versin canımSağol kuzum evet toparlandı ben çöktüm
Sağol kuzum musaitsen gel çorba yap banaRabbim şifa versin canım
Geçen gün biri çok hevesli bahsetti bende ertesi gün alıp hediye gönderecektim jest olsun diye, anam içeriğine bir baktım ki eyvahlar olsunbu aralar bu kadının ismini cok duydum diye kitaplarını okuyorum da diger ikisini okumayacağım esra ezmeci diye bir bayan
Sırf merakımdan aldım aynen eyvahlar olsun sağol kuzumGeçen gün biri çok hevesli bahsetti bende ertesi gün alıp hediye gönderecektim jest olsun diye, anam içeriğine bir baktım ki eyvahlar olsun
Sonuç olarak almadım
Geçmiş olsun bu arada
Olur olur, gelip yapayım da çabucak iyileşSağol kuzum musaitsen gel çorba yap bana
Geçen gün biri çok hevesli bahsetti bende ertesi gün alıp hediye gönderecektim jest olsun diye, anam içeriğine bir baktım ki eyvahlar olsun
Sonuç olarak almadım
Geçmiş olsun bu arada
Sırf merakımdan aldım aynen eyvahlar olsun sağol kuzum
Çapacı ablaydı di mi buGadın görün gadıııınnnn
Yes beybiÇapacı ablaydı di mi bu
Ay insta soru cevapları çok komik yaYes beybi
Geçmiş olsun canım neyin varçok hastayım gelemiyorum