- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Yasak elma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak elma
Kerem her türlü babasını bergamaya götürecekti o da cemalin cenazesini götürürdü. Kitabı yeniden yazan bizAma Kerem ölmese amacı gerçekleşmemiş olurdu
Teyo anlamadı beniYasak elma
Tobias’ın bazı şeyleri gizlemesinden güven duyamıyordu onaTobias ihtimallere yönlendiriyor, Yıldız eş geçiyor. Oralarda kızdım Yıldıza
DoğruKerem her türlü babasını bergamaya götürecekti o da cemalin cenazesini götürürdü. Kitabı yeniden yazan biz
Birde günahını aldılar amirle ikisi ben hiç kondurmadımBende okurken bazı yerlerde Tobiyi eziklediğini hissettim
O gizledikleri de alakasız olduTobias’ın bazı şeyleri gizlemesinden güven duyamıyordu ona
Çok ayıp ettilerBirde günahını aldılar amirle ikisi ben hiç kondurmadım
Bencede ya. Ben hiç kötü düşünmedim Tobi içinBirde günahını aldılar amirle ikisi ben hiç kondurmadım
Ve izliyormuşTeyo anlamadı beni
Orda da anlattığının kendisi olduğunu düşünmüştüm ben zatenO gizledikleri de alakasız oldu
O zaman emojilerle kitap bulmaca başlasınTeyo anlamadı beni
Bencede ya. Ben hiç kötü düşünmedim Tobi için
Zalımlarrçocuk canından bile oluyordu az daha,ölecek diye korktumÇok ayıp ettiler
Evet ben de anlamıştım. Yazık sevdiğini de vermemişler, ah tobim ahOrda da anlattığının kendisi olduğunu düşünmüştüm ben zaten
Ben de öldü sandım. Bir de boğazına düşkün tam benlikZalımlarrçocuk canından bile oluyordu az daha,ölecek diye korktum
Ben şeyi anlamadım Yıldız Hüseyin'in peşine düşmüştü hani, garajda biri tarafından saldırıya uğradı. O sırada Kurt sen misin dedi, kurt ne alaka. Sadece orda geçti ismi, ben de olayla bir alakası vardır diye düşündüm.
Ne zaman ne zamanO zaman emojilerle kitap bulmaca başlasın
Aynısını düşündüm, hatta fevri ya cinayetleri de o işledi, Nazilere atıyor sandımO kısım biraz üstün körü geçilmiş i yüzden bende de anlamsız bir his oluşturdu.
Hatta bir an acaba Hüseyin böyle bir düzenek kurup sırf gözler Rudolfa çevrilsin diye arkadaşlarına kendini mi dövdürttü bile dedim.
Tobby gözümde iri obur biraz sakar biri olarak canlandı benimEvet ben de anlamıştım. Yazık sevdiğini de vermemişler, ah tobim ah
Gelsin buraya biz buluruz ona uygun bir Türk kızıEvet ben de anlamıştım. Yazık sevdiğini de vermemişler, ah tobim ah