- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Yok ben bildim yukarıdaGece yarisi kütüphane si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben bildim yukarıdaGece yarisi kütüphane si
Bu yasak elma kadar zor gelmedi zaarYok ben bildim yukarıda
Ay ama çok eğlenceli yapalım muhakkak , bir tık geç olsun bebeler uyusunDur dur bu akşam değilmiş
Ama cevaplayayım zar adam
Kesinlikle ilkinde çok eğlenmiştikAy ama çok eğlenceli yapalım muhakkak , bir tık geç olsun bebeler uyusun
He vallaBu yasak elma kadar zor gelmedi zaar
Oynayınca insan alışıyor ve kesinlikle çok zevkliBasit bir şey yapayım ben bakalım olacak mı ,
Sen bir kaç tane deneme yapLife light sen bunu çöz bari
Dur ben notlarıma kaydedeyim alıştırmalarımıOynayınca insan alışıyor ve kesinlikle çok zevkli
Sen bir kaç tane deneme yap
Aşırı keyifli canım. Çok zor olanlarda öyle yaratıcı fikirler çıkıyor ki. Gülmekten öldükEmoji oyununu cok merak ettim sabirsizlikla bekliyorum oynanacağı gunu
Bir tane çay bardağı makara bişey vardı o neydi yaAşırı keyifli canım. Çok zor olanlarda öyle yaratıcı fikirler çıkıyor ki. Gülmekten öldük
İnstagramda bir çocuk yapıyordu sürekli, çok zevkli ahshsjsOynayınca insan alışıyor ve kesinlikle çok zevkli
Sen bir kaç tane deneme yap
Okuyan olur mu başka acaba etkiler belki sorum okumadanKukrim ne soracaktın Bir Çift yürek ile ilgili canım ?
Calci sepete ekledim falan diyordu ama spoi mi içeriyor sorunOkuyan olur mu başka acaba etkiler belki sorum okumadan
İşte onda kararsız kaldım belki başlarken etkiler biraz daha bekleyeyim en iyisi etki olmasınCalci sepete ekledim falan diyordu ama spoi mi içeriyor sorun
Meraklandırdığın için teşekkürlerİşte onda kararsız kaldım belki başlarken etkiler biraz daha bekleyeyim en iyisi etki olmasın
Gözlerimi kapattımCalci sepete ekledim falan diyordu ama spoi mi içeriyor sorun