- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Miraç ve kurban olgusu bir çok dinde var.Demek mitolojide de yer bulmuşHangi tanrıyla ilgiliydi hatırlamıyorum çocuğunu adayip kurban edecekken geyik (geyik miydi emin olamadım şimdi) gelmesi dikkatinizi çekti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miraç ve kurban olgusu bir çok dinde var.Demek mitolojide de yer bulmuşHangi tanrıyla ilgiliydi hatırlamıyorum çocuğunu adayip kurban edecekken geyik (geyik miydi emin olamadım şimdi) gelmesi dikkatinizi çekti mi
Agamemnon evet geyikHangi tanrıyla ilgiliydi hatırlamıyorum çocuğunu adayip kurban edecekken geyik (geyik miydi emin olamadım şimdi) gelmesi dikkatinizi çekti mi
Evet yaHangi tanrıyla ilgiliydi hatırlamıyorum çocuğunu adayip kurban edecekken geyik (geyik miydi emin olamadım şimdi) gelmesi dikkatinizi çekti mi
Bu ne canım, anlamadım
Yasak elmaBu ne canım, anlamadım
Yasak elma diye bir dizi var ya kim kimle belli değilBu ne canım, anlamadım
Beni anlayan biriYasak elma
Eşcinsellik kısmını oturtamamis olmanla ilgili olabilir mi acaba TeyoYani ilk onunla başladı ondan mı bilmiyorum, çok üstünde de durulmadı. Hatta karısı hamile ya, Cemaldendir dedim. Ben de çok dizi seyrediyorum demek
Süper ya, gerçekten onu seyrediyorumYasak elma diye bir dizi var ya kim kimle belli değil
Cemal kadınlara ilgi duymuyordu onu nasıl düşündün allasenYani ilk onunla başladı ondan mı bilmiyorum, çok üstünde de durulmadı. Hatta karısı hamile ya, Cemaldendir dedim. Ben de çok dizi seyrediyorum demek
Süper ya, gerçekten onu seyrediyorum
Evet canım, bilinçaltımda o vardı bence. Katil komşu çıkarsa, Cemal de göstermelik eşcinsel olacaktıEşcinsellik kısmını oturtamamis olmanla ilgili olabilir mi acaba Teyo
Kesinlikle çok zevkliydiEmojilerle oynadığımız oyun geldi şimdi aklıma Life light kitabı anlatırken vampiri hakim sanıp kullanmıştım yanir akşam oynayalım yine onu ya
Çok iyi niyetlisin vallaEvet canım, bilinçaltımda o vardı bence. Katil komşu çıkarsa, Cemal de göstermelik eşcinsel olacaktı
Çok eğlenmiştim o gün ya çok güzeldi tekrar yapmalıyız bencedeEmojilerle oynadığımız oyun geldi şimdi aklıma Life light kitabı anlatırken vampiri hakim sanıp kullanmıştım yanir akşam oynayalım yine onu ya
Kabullenemedim demekCemal kadınlara ilgi duymuyordu onu nasıl düşündün allasen
O kadar güzel kurgudan benim tasam da Cemalin cinsel eğilimi bu da gösteriyor ki önyargımı kıramamışım.yetiştiğimiz kültürden bağımsız düşünemiyorumÇok iyi niyetlisin valla