- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Venedik’te ölümü okurken ben de aynen bunu düşündümO kadar güzel kurgudan benim tasam da Cemalin cinsel eğilimi bu da gösteriyor ki önyargımı kıramamışım.yetiştiğimiz kültürden bağımsız düşünemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Venedik’te ölümü okurken ben de aynen bunu düşündümO kadar güzel kurgudan benim tasam da Cemalin cinsel eğilimi bu da gösteriyor ki önyargımı kıramamışım.yetiştiğimiz kültürden bağımsız düşünemiyorum
Çok kapsamlı bir araştırma kesinlikleÖyle veya böyle kitap için çok emek harcanmış mitoloji geniş bir evren onun bağlantısı Almanların nazilerin üzerine yapılan araştırmalar bergama ile ilgili bir çok tarihi detay
Çok şey öğrendim, düşündüm ve Araştırma gereği duydum. Sırf bu yüzden bile olsa okunmaya değer bir kitapÖyle veya böyle kitap için çok emek harcanmış mitoloji geniş bir evren onun bağlantısı Almanların nazilerin üzerine yapılan araştırmalar bergama ile ilgili bir çok tarihi detay
Edebi gözle bakamadığımı fark ettimVenedik’te ölümü okurken ben de aynen bunu düşündüm
Ailenin can evini bulmuş arkeoloji mitoloji ordan devam etmiş gerçekten ne emek amaPeteri cinayet düşüncesini ilmek ilmek işlemesini sevdim. İyi bir tasarı olmuş
Boşver önyargılı olalım böyle iyi. Eskiden çok geniştim bu konularda hatta en yakın arkadaşım lez...di anne olduktan sonra sanırım daha farklı bakıyorum arkadaşımla da görüşmeyi kestimO kadar güzel kurgudan benim tasam da Cemalin cinsel eğilimi bu da gösteriyor ki önyargımı kıramamışım.yetiştiğimiz kültürden bağımsız düşünemiyorum
Çok hassas bir konu ya içinden çıkılması zorBoşver önyargılı olalım böyle iyi. Eskiden çok geniştim bu konularda hatta en yakın arkadaşım lez...di anne olduktan sonra sanırım daha farklı bakıyorum arkadaşımla da görüşmeyi kestim
Evet o yüzden birşey demek zor.Çok hassas bir konu ya içinden çıkılması zor
Görüşmüştü ya onunla o zaman dememiş miydiBir de Peter, Keremin cenazeyi Türkiyeye getireceğini nasıl biliyordu. Cenazeler gelmese, sonu istediği son olmayacaktı
Nerdeyse emindi o neonaziler olduğuna.Yorum bitti sayılır da şimdi aklıma geldi. Kızlar Yıldız da içten içe Neonazilerin çıkmasını istiyordu değil mi? Muhtemelen yabancılara karşı takınılan tavrın bilinçaltında uyandırdığı hislerden dolayı
Ben de biterken keşke basına gerçeği anlatmasalar Neonaziler olarak bilinmeye devam etse diye düşündüm ama o kısmı yk zatenYorum bitti sayılır da şimdi aklıma geldi. Kızlar Yıldız da içten içe Neonazilerin çıkmasını istiyordu değil mi? Muhtemelen yabancılara karşı takınılan tavrın bilinçaltında uyandırdığı hislerden dolayı
Gerçi babası için getirdi Kerem, sadece Cemal olsa sahip çıkmazdı cenazeyeGörüşmüştü ya onunla o zaman dememiş miydi
Kendi bergamaya götürecekti o zaman cemalin cenazesiniBir de Peter, Keremin cenazeyi Türkiyeye getireceğini nasıl biliyordu. Cenazeler gelmese, sonu istediği son olmayacaktı
Tobias ihtimallere yönlendiriyor, Yıldız eş geçiyor. Oralarda kızdım YıldızaNerdeyse emindi o neonaziler olduğuna.
Ama Kerem ölmese amacı gerçekleşmemiş olurduKendi bergamaya götürecekti o zaman cemalin cenazesini
Bende okurken bazı yerlerde Tobiyi eziklediğini hissettimTobias ihtimallere yönlendiriyor, Yıldız eş geçiyor. Oralarda kızdım Yıldıza
Yıldıza sordu aile defnetmeyecekse bergamaya defnolunmak istediğini Cemal’in kendisinin tören ile ilgileneceğiniBir de Peter, Keremin cenazeyi Türkiyeye getireceğini nasıl biliyordu. Cenazeler gelmese, sonu istediği son olmayacaktı
Annesi bırakmazdı ya yineGerçi babası için getirdi Kerem, sadece Cemal olsa sahip çıkmazdı cenazeye