- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
İyi yapmışsın keyifli okumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın keyifli okumalar
Teşekkür ederimKeyifle oku canımm
Okudukça harikaymış mutlaka oku yazmayı unutma ben ss aldım bile bi araştırırım:))
Teşekkür ederimİyi yapmışsın keyifli okumalar
Arada böyle kolay kitaplar iyi oluuyyoYeni basladı bı kac bolun oynadı herhalde henuz al bencede çerez niyetine
Öff bunlar neğğğğ
Farkındaysan taşınacağım için çok usluyum bu araTeşekkür ederim
Tabi ki de yazarım ben battım siz de batın
Teşekkür ederim
Dur dur şimdi taşınırken yıpranmasın yeni kitaplar, gidince alırsınFarkındaysan taşınacağım için çok usluyum bu ara
Zaten en düşük kitap fiyatı 40tl olmuşDur dur şimdi taşınırken yıpranmasın yeni kitaplar, gidince alırsın
Allah hepimize böyle cozutmalar nasip etsin.
Bazen bir ülke olmak istersin..Ben de ilk defa duydum. Böyle bir ülke mi varmış ya oldum. Ne güzel kendi hallerinde yaşıyorlar. Karışanları edenleri yok
Anna Karenina kağıt kapak tek cilt 37 ₺ olmuş. Ben 19'a almıştımZaten en düşük kitap fiyatı 40tl olmuş
Pof vallahi öyle sadece klasikler ucuz artıkZaten en düşük kitap fiyatı 40tl olmuş
Çok aminAllah hepimize böyle cozutmalar nasip etsin.
Teşekkür ederim canımTunaydin herkese
Kukrim gecmis olsun
@Kurk Mantosuz Madonna tebrikler Aylin bitmis
Capraz okumak icin Gece yarısı kütüphanesine de basladim cok akici gidiyor
Ben de klasikleri tek alıyorum kütüphaneye gidiyorum artık, gördün mü aldıklarımı?Pof vallahi öyle sadece klasikler ucuz artık
Çok amin
Gördüm mü acaba hatırlayamadımBen de klasikleri tek alıyorum kütüphaneye gidiyorum artık, gördün mü aldıklarımı?
Gördüm mü acaba hatırlayamadım
oooo Ama bu kitap topiğin en sendiği kitap biliyor musun? keyifli okumalar
Napoli yi almakla iyi yapmışsın tatlı bir kitap çok kolay okursun, kütüphanenin üç kitap vermesi de güzelmiş. Keyifle oku
Pazartesi kütüphaneye üye oldum, 15 gün için 3 kitap dediler. Hemen hemen her tür vardı, napoli serisinin ilk kitabını aldım ve tess gerritsen in 2 kitabını aldım.
Dune serisi de vardı, o kadar beklemiyordum, ama çok sevindim
Teşekkür ederim canımNapoli yi almakla iyi yapmışsın tatlı bir kitap çok kolay okursun, kütüphanenin üç kitap vermesi de güzelmiş. Keyifle oku