- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Afiyet olsunBuz gibi bir akşam
Eki Görüntüle 3022487
O kapak tasarımı ne öyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunBuz gibi bir akşam
Eki Görüntüle 3022487
Sayfa kaç?Ay inanamıyorum. Bu nasıl bir saygısızlıktır, kontrol etmeden alıyor kütüphane sanırım. Böylelerine ceza verilmeli bence.
Evet atabilirsin bakayım
Teşekkür ederim:)Afiyet olsun
O kapak tasarımı ne öyle ya
88.sayfa. Zar zor okuyabildim bi iki kelimesini .Sayfa kaç?
88.sayfa. Zar zor okuyabildim, bi iki kelimeyi.
Evet şaşırdım, rafta görsem alasım gelmezTeşekkür ederim:)
Çok ilginç değil mi?
Teşekkür ederim canım. Bu arkadaş hiç kitap okumamış sanırım bu tarz şeyler çoğu kitapta var zaten.
Ben de kitapçıda görmüştüm, kapağından korkmuştumEvet şaşırdım, rafta görsem alasım gelmez
Çok sığ geliyor bana.Teşekkür ederim canım. Bu arkadaş hiç kitap okumamış sanırım bu tarz şeyler çoğu kitapta var zaten.
Dinle alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen, ya da arkadaş dini yanlış anlayan biridir, bilemem. Yani sapık zihniyetli bile olabilir, ufacık bir kelimeyi duyunca sapıtılacağını düşünüyorsa demek ki.Çok sığ geliyor bana.
Bu neye dayandırılırsa dayandırılırsın hiç bir mantığı yok ama dini sebeplerle yapılınca kusasım geliyor
İnstagramda takip ettiğim 3 kisi okuyordu bu ara, yorumları baya iyiydi. Ben de merak ettim.Merhabalar kitap kurtları
İçinizde Meksika gotiği adlı kitabı okuyan, bilen var mıdır? Bir sonraki kitap olarak onu okumak istiyorum ama korku romanı olduğu için biraz tereddüt ettim cin gibi paranormal şeylerden korkuyorum eğer böyle olaydan bahsediyorsa hiç almayayım boşuna
1k kitapta yorumlar olumsuzdu çok okuyamadım aslında spoiler almak istemedim. Ama inanılmaz merak ettiğim bir kitap olduİnstagramda takip ettiğim 3 kisi okuyordu bu ara, yorumları baya iyiydi. Ben de merak ettim.
Yaa oraya bakmadım, instagramda gördüm sadece1k kitapta yorumlar olumsuzdu çok okuyamadım aslında spoiler almak istemedim. Ama inanılmaz merak ettiğim bir kitap oldu
Sefilleri toplam iki kitap olarak yazılacak. Tam metin iki cilt çünkü. Hepsini bitirince iki olarak yazsan daha iyiC Calcifer daha önce konusulduysa ben kaçırdım. Ben Sefiller in beş ciltlik halini okuyorum ama çoğunluk iki ciltlik kalın olanı okuyor. Ben 1. Cildi bitirdim ayrı kitap olarak yazayım değil mi
Şimdi gördüm @UcanSupurge kalın cildi tek kitap olarak yazmış
Dini sebepler olduğuna inanmıyorum.Çok sığ geliyor bana.
Bu neye dayandırılırsa dayandırılırsın hiç bir mantığı yok ama dini sebeplerle yapılınca kusasım geliyor
Dinle alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen, ya da arkadaş dini yanlış anlayan biridir, bilemem. Yani sapık zihniyetli bile olabilir, ufacık bir kelimeyi duyunca sapıtılacağını düşünüyorsa demek ki.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bir arkadaşım öyle yapardı, rahatsız olurdu falan altında olan sebebide bunu gösterirdi.Dini sebepler olduğuna inanmıyorum.
Böyle yapanların kendi cehaletini örtmek için, dini kullandıklarını düşünüyorum.Bende sizin gibi düşünüyorum ama bir arkadaşım öyle yapardı, rahatsız olurdu falan altında olan sebebide bunu gösterirdi.
Bilemiyorum belkide başka bir güdüyü bastırıyordu, bunu bahane olarak kullanıyordu ama gözlemlerim üzücü. Gelişmemizi umarken gerilemişiz gibi hissediyorum böyle şeyleri görünce.